Cadde O Hayat Benim dizisi son bölümde neler yaşandı?-İzle

O Hayat Benim dizisi son bölümde neler yaşandı?-İzle

22.03.2015 - 20:03 | Son Güncellenme:

Pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi O Hayat Benim son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Bahar duydukları karşısında şok olurken Ateş intikam almaya devam etti. O Hayat Benim son bölümde izleyemediğiniz detaylar haberimizde..

O Hayat Benim dizisi son bölümde neler yaşandı-İzle

Fox ekranlarının merakla beklenen dizisi O Hayat Benim 47. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksilmediği dizide olayların ardı arkası kesilmedi. Merakla beklenen O Hayat Benim son bölümde Ateş, Bahar'ı kaybetmekle yüzleşti. Öte yandan Bahar hayatının sırlarla çevrili olduğunu acı bir şekilde öğrendi.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 46. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş hayatı boyunca uğruna savaştığı bedeli Atahanlar'a ödetmeye başladı. Edibe'nin hapse girmesi ve Atahan Holding'in üst üste gelen skandallarla itibarını kaybedip krize sürüklenmesi, derin yaralar alan Hülya'nın daha da saldırgan bir düşmana dönüşmesine sebep oldu. O Hayat Benim son bölümde Ateş bu savaşta kendi ödeyeceği bedellerin henüz bitmediğini, Bahar'ı kaybetmekle yüz yüze kalınca anladı. Bu intikam savaşlarının ortasında sevdiği adamla ilgili büyük bir hayal kırıklığının içine düşen Bahar ise asla beklemediği, çok daha ağır bir gerçeği keşfetmek üzere kaldı.

Yusuf Ağa'nın akıbetiyle yüzleşme vakti geldi. O Hayat Benim son bölümde Bahar hayatının korkunç sırlar ve yalanlarla çevrili olduğunu en acı şekilde öğrendi.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ