Cadde O Hayat Benim 44. bölümde sırlar açıklandı - izle

O Hayat Benim 44. bölümde sırlar açıklandı - izle

28.02.2015 - 12:05 | Son Güncellenme:

Ekranların vazgeçilmez dizisi O Hayat Benim 44. dün akşam izleyicisiyle buluştu. Bahar ve Efsun yine karşı karşıya kaldı. Ateş'e geçmişle ilgili verilen sır ne? O Hayat Benim son bölümü izlemek için haberimize tıklayabilirsiniz.

O Hayat Benim 44. bölümde sırlar açıklandı - izle

Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen O Hayat Benim herkesi ekrana kilitledi. Son bölümde neler olduğu yönündeki tüm merak ettiğiniz detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Salih’in konağa kadar gelip herkese gözdağı vermesi, Nuranlar’ı imkansız bir durumun içinde bırakır. Ateş ve Mehmet Emir, ortak düşmanları Salih’e karşı birleşirler. Hasret’in yokluğunu bir türlü sindiremeyen Mehmet Emir, Mersin’e gitmeye karar verdiğinde de Ateş onu bu yolculukta yalnız bırakmaz.

Ancak Salih’in nefesi her an enselerindedir. Hülya yaşadığı krizin izlerini silebilmek için tedavi altındayken, onun yokluğunu fırsat bilen Efsun da konağın yeni hanımı olmaya ve İsmail’le aralarındaki gerginliğe son vermeye kararlıdır. Fakat bu durumun onu Bahar’la yeniden karşı karşıya getireceğinden habersizdir...

Bu esnada geçmişten gelen bir sır, Ateş’in küllenmiş intikam hırsını yeniden alevlendirir. Artık Edibe, Atahan’ın adaletle yüzleşme vakti gelmiştir.

O HAYAT BENİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı