Cadde O Hayat Benim 47. bölüm fragmanında Bahar şokta-izle

O Hayat Benim 47. bölüm fragmanında Bahar şokta-izle

17.03.2015 - 11:11 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamı reytinglerde büyük başarılara imza atan O Hayat Benim'de bu hafta heyecan dolu gelişmeler var. Bahar'ın ailesi ile ilgili öğrendiği gerçek büyük şoka neden olurken Ateş intikama devam edecek mi? O Hayat Benim yeni bölümden önemli ayrıntılar haberimizde..

O Hayat Benim 47. bölüm fragmanında Bahar şokta-izle

O Hayat Benim 47. bölümü ile 22 Mart Pazar günü Fox Tv ekranında izleyicisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

Son bölümde neler oldu?

Ateş hayatı boyunca uğruna savaştığı bedeli Atahanlar'a ödetmeye başlamıştır. Edibe’nin hapse girmesi ve Atahan Holding’in üst üste gelen skandallarla itibarını kaybedip krize sürüklenmesi, derin yaralar alan Hülya’nın daha da saldırgan bir düşmana dönüşmesine sebep olur.

Ateş bu savaşta kendi ödeyeceği bedellerin henüz bitmediğini, Bahar’ı kaybetmekle yüz yüze kalınca anlar. Bu intikam savaşlarının ortasında sevdiği adamla ilgili büyük bir hayal kırıklığının içine düşen Bahar ise asla beklemediği, çok daha ağır bir gerçeği keşfetmek üzeredir.

Yusuf Ağa’nın akıbetiyle yüzleşme vakti gelmiştir! Bahar hayatının korkunç sırlar ve yalanlarla çevrili olduğunu en acı şekilde öğrenecektir.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 47. BÖLÜM FRAGMANI