CaddeO Ses Türkiye'de jüri depremi!

O Ses Türkiye'de jüri depremi!

04.07.2017 - 07:37 | Son Güncellenme:

'O Ses'te 6 yıl sonra şampiyonluk kazanan Hadise yeni albümüne de 'Şampiyon' adını verdi. Fakat Acun Ilıcalı, Murat Boz hariç tüm jüriyi değiştirme kararı aldı. Hadise'nin yerine Yıldız Tilbe'ye teklif gitti.

O Ses Türkiyede jüri depremi

Hadise'ye şampiyonluk yaramadı. O Ses Türkiye yarışmasında 6 sezondur birincilik için gözyaşı döken, dualar eden Hadise nihayet amacına ulaşmıştı. Fakat hevesi kursağında kaldı. Yeni sezoon hazırlığı yapan Acun Ilıcalı'nın Murat Boz hariç tüm jüri üyelerini değiştirme kararı aldığı iddiası ortaya atıldı. Sibel Can, Hadise, Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerin yerine yeni isimler düşünüldüğü haatta ilk teklifin Yıldız Tilbe'ye götürüldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KÖTÜ HABER CANINI SIKTI
Kulislerde konuşulanlara göre; renkli kişiliği ile milyonların beğenisini kazanan Yıldız Tilbe'ye teklif çoktan gitti ve o da olumlu baktığını dile getirdi. Kötü haberi alan Hadise'nin ise morali bozuldu. Yeni albümünün adını bile 'Şampiyon' koyan Hadise lansman yaptığı günün akşamında bu haberi alınca yıkıldı. (Güneş)

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı

Cadde | 30.05.2025 - 07:57

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı doludizgin devam ediyor. Sık sık tatile giden ikili Roma-Paris hattında yolculuk yapmıştı. Yolculuğun maliyeti ortaya çıktı.

Yazarlar