Cadde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı nefes kesti

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı nefes kesti

01.01.2015 - 09:25 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye yılbaşı programında izleyicilere çok özel ve eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşattı. Yarışmacı olarak bu kez ünlüler katıldı. Birbirinden ünlü konuklar sahneye çıkıp şarkılar söylediler. Ve günün birincisi verilen oylarla belirlendi. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında 2015'in ilk anları ekranlara böyle yansıdı...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı nefes kesti

O SES TÜRKİYE jürileri; Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve yarışmacı olarak sahneye çıktı. birbirinden ünlü isimler Arda Turan, Mete Horozoğlu, Şafak Sezer, İvana Sert, Murat Yıldırım, Gupse Özay, Sarp Apak, Tuba Ünsal, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buğra Gülsoy, Derya-Ferhan Şensoy, Gazme Özçelik, Selin Şekerci, Ersin Korkut, Atalay Demirci ile muhteşem bir program dün akşam ekrana geldi...

Haberin Devamı

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına İbrahim Büyükak damgasını vurdu. Birbirinden ünlü sanatçıların sahneye çıkarak gerçekleştirdiği program birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle İbrahim Büyükak tarafından söylenen şarkılar ve esprileri ile en çok beğenilen isim oldu.

İlk olarak Akşama geleceğim şarkısını seslendiren İbrahim Büyükak ardından seyircilerin ısrarı ile Hayatı Tesbih Yapmış Sallıyormuşum şarkısını seslendirerek eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Arda Turan 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa'

Milli yıldızımız ünlü futbolcu Arda Turan,O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş'in ekibine dahil oldu.

Hadise, Arda Turan'ı takımına çekmek için ona özel şarkı söyledi.

Murat Yıldırım 'Bahçe Duvarından Aştım'

Murat Yıldırım,O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında 'Bahçe Duvarından Aştım' isimli şarkıyı seslendirdi ve Gökhan Özoğuz'un ekibine dahil oldu.

Atalay Demirci'nin Verdiği Hediyeler Güldürdü

Atalay Demirci yine kahkaya boğmaya devam ediyor. Yılbaşı Özel programında jüriye hediyeler verdi ama...

Yılbaşı Gecesi Romantik Anlar Yaşandı

Gökhan verdiği sözü tuttu! Saba Tümer ile sahnede şarkı söyledi. Ortaya tüm yıl hatırlanacak görüntüler çıktı...

Jüri Kendini Savundu
Mete Horozoğlu, jüri dönmeyince sorularla sıkıştırdı ancak Mazhar&Özkan ikilisinin vereceği cevaplar vardı...

Selin Şekerci 'Feeling Good'

Kaçak Gelinler'in yıldızı Selin Şekerci,O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında 'Feeling Good' isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş'in ekibine dahil oldu.

Tuba Ünsal 'Organize İşler'

Tuba Ünsal,O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında 'Organize İşler' isimli şarkıyı seslendirdi ve Hadise'nin ekibine dahil oldu.

Ivana Sert Gökhan'a Öyle Bir Soru Sordu Ki

Ivana Sert, sorduğu soruyla Gökhan Özoğuz'u soğuk soğuk terletti... Ivana Sert,O Ses Türkiye özel programında 'Frozen' isimli şarkıyı seslendirdi ve Mazhar&Özkan ekibine dahil oldu.

Gamze Özçelik 'Kafa'
Gamze Özçelik,O Ses Türkiye Özel programında 'Kafa' isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş'in ekibine dahil oldu.

Tüm görüntüleri izlemek için lütfen haberdeki resme tıklayınız...