Cadde Ödül heyecanı

Ödül heyecanı

18.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club’da üç gün süren Mesa Golf Cup, önceki akşam yapılan görkemli ödül töreniyle sona erdi.

Ödül heyecanı

Demirören Şirketler Grubu’na bağlı Kemer Country Club’da düzenlenen Mesa Golf Cup, üç gün süren mücadelenin ardından sona erdi. Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası Mesa’nın sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon, heyecanlı anlara sahne oldu.

Uluslararası standartlarda 18 delikli golf sahası, İstanbul’da golfün akla gelen ilk adresi Kemer Country Golf Kulübü’ndeki turnuvaya; Osman Müftüoğlu, Nihat Özdemir ve Hamit Altıntop’un da aralarında yer aldığı 250 seçkin isim katıldı. Ayrıca ‘Mesa Bodrum Demirbükü’ ve ‘Mesa Orman’ projeleri de tanıtıldı. Belgrad Ormanı’nın tepelerinde inşa edilen orman, gölet ve ustaca şekillendirilmiş tepelerden geçen sahada yapılan organizasyonun ödül töreninde, Babalar Günü’ne özel ‘Mesa Golf Cup Babalar Günü Özel Ödülü’ verildi. Klasmanlarda birinci olan Hyun Young Shim, Selçuk Çetin, Esin Başkaya, Sung Jin Lee, Nonita Chand ve Tuğrul Timur gibi sporcular, ödüle layık görüldü. Üç gün süren Golf Federasyonu’na bağlı gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar da unutulmadı. Geleceğin golfçüleri çocuklara yönelik olarak ayrı bir turnuva düzenlendi.

Mesa Golf Cup kapsamında turnuvaya gelen davetlilere, ayrıca usta hocalar eşliğinde gün boyu süren golf atış eğitimleri verildi.

Ödül heyecanı