Cadde Ödül törenine Cem Yılmaz damgası

Ödül törenine Cem Yılmaz damgası

03.05.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri sahiplerini buldu. Cem Yılmaz, 'Sinema Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Ödül törenine Cem Yılmaz damgası

Türkiye’de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan 'Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 21.si gerçekleşti.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Yekta Kopan’ın yaptığı gecede, senaryosunu Attila İlhan’ın yazdığı, Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın başrolü paylaştığı 1959 yapımı “Yalnızlar Rıhtımı” filminin aynı adlı şarkısını başarılı oyuncu Hatice Aslan seslendirdi.

MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşen geceye tiyatro ve sinema dünyasının başarılı, ünlü ve duayen isimleri katıldı.

ZAFER CEM YILMAZ’IN OLDU

'Sinema Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Cem Yılmaz, kendisi çekimde olan yakın arkadaşı Zafer Algöz’ün ödülünü de ikinci kez sahneye çıkarak aldı.

Esprili cümleleriyle dikkati çeken ve salonu kahkahalara boğan Cem Yılmaz, hem kendi ödülü hem de Zafer Algöz’ün ödülünü almak için sahneye çıktığında, 'İftarlık Gazoz' filmini yaratırken, o perdeye layık olmaya çalışan biri olarak beni böyle bir rolle buluşturan yönetmenim Yüksel Aksu’ya ve Muğla halkına katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bir sinema ve tiyatro aşığı olarak burada bulunmak bir ödül zaten. Bu yıl 21.si düzenlenen ödül töreninde bir çok kere aday oldum ve ödül aldım. Bu süre içinde bir çok şey değişti ama bugün yine gördüm ki Kerem Alışık hiç değişmiyor" dedi.

Ödül törenine Cem Yılmaz damgası