Cadde ‘Ön yargılarınızı önemsemiyorum’

‘Ön yargılarınızı önemsemiyorum’

19.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Aslıhan Gürbüz, bir takipçisinin, “Ya bu kilolar ne olacak? Acil çözmen lazım” yorumuna, “Hiçbir kalıbınıza, ön yargınıza kulak asmıyor ve önemsemiyorum” dedi.

‘Ön yargılarınızı önemsemiyorum’

'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz, Instagram’da bir takipçisinin, “Ya bu kilolar ne olacak? Acil çözmen lazım” yorumuna sert tepki gösterdi. Oyuncu, “Tatlım senin başka bir kadının bedenini kafaya takman ne olacak? Acil kendine başka dertler bulman lazım” yanıtını verdi. Gürbüz, daha sonra gelen mesajlar üzerine bir açıklama daha yaptı.

Haberin Devamı

Kedisiyle oynarken çektirdiği kareyi paylaşan oyuncu, “Hiçbir kalıbınıza, ön yargınıza kulak asmıyor, önemsemiyor ve bir duygu barındırmıyorum. Bu mesleği 10 yıldır bu bedenle yerine getiren bir kadın ya da sizin deyiminizle ünlü olarak, farkındalık sağlamak isterim. O yüzden sayfamda çiçek, böcek, deniz ve güneş fotoğraflarım daha çoktur. Çoğunda makyajım ya da çok güzel pırıltılı kıyafetlerim de yoktur. O yüzden uzun uzun yazarım bazen düşüncelerimi ki, bir kişiyi etkileyebilirsem ne mutlu bana” notunu yazdı.

‘Umrumda değil’

‘Kalıplarınızda ki ünlü anlayışı nedir bilmem ama bazılarınızı karşılamadığımın farkındayım’ diyerek devam eden Gürbüz, “10 yıldır teklif edilen kadınlar içinde hiç balerin, eski manken, verem hastası ya da gencecik bir genç kız olmadım. Fiziksel olarak inandırıcılığım olmaz, olamaz. Yeryüzünde kadına dair dayattığınız hiçbir baskı, ne kadın ne de oyuncu olarak umurumda değil” açıklamasını yaptı.