Cadde ‘Öpüşmeli bir dizi değil’

‘Öpüşmeli bir dizi değil’

27.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kıbrıs konserine uçağı kaçırdığı için son anda yetişen Alişan, yeni dizisi ‘Dostlar Mahallesi’ hakkında, “Aşk ve ensest yok. Öpüşmeli bir dizi değil” dedi

‘Öpüşmeli bir dizi değil’

Alişan, önceki akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. İstanbul trafiği yüzünden Kıbrıs uçağını kaçıran şarkıcı, konsere bir saat kala otele giriş yapabildi.

Haberin Devamı

Alişan, “Hayatımda ilk kez uçak kaçırdım. Moralim çok bozuk. Eskiden İstanbul için, ‘Öğle saatlerinde trafik olmaz’ derlerdi ama artık öyle bir durum yok” dedi. Durumu daha sonra espriye bağlayan şarkıcı, “Uçak olmasaydı jet tutacaktık. Olmazsa Acun Ilıcalı’dan isterdik” diyerek güldürdü. Alişan, “Paranız olsa jet alır mısınız?” sorusuna, “Jet ve yat almam. Öyle şeyleri sevmiyorum. Sadece araba ve saatlere tutkum var. Kazandığım kadarıyla, sevdiğim şeylere yatırım yapıyorum” yanıtını verdi.

‘İhtiyaç vardı’

Çağla Şıkel’le rol aldığı, ‘Dostlar Mahallesi’ dizisiyle ekrana dönecek olan şarkıcı, “Konserden sonra sete gideceğim. Dizide eski boksör ve 16 yaşında bir kızı olan Metin karakterini canlandırıyorum. Çağla, kardeşimin eşini oynuyor. O yüzden bana projede, ‘Metin Abi’ diye sesleniyor bu da çok hoşuma gidiyor. Öpüşmeli bir dizi değil. Aşk ve ensest ilişki yok. Ailece izlenebilecek bir proje... Böyle bir diziye ihtiyaç vardı” şeklinde konuştu.