Cadde Organize İşler 2 geliyor!

Organize İşler 2 geliyor!

26.06.2017 - 10:49 | Son Güncellenme:

NTV Haber spikeri Buket Aydın, Yılmaz ve Mustafa Erdoğan ile kahkaha dolu bir bayram sohbeti yaptı. Organize İşler’in devam filmi için tarih veren Erdoğan, Eser Yenerler hakkında çıkan haberler içinse “Yaşadıklarınız, yaptıklarınızdan daha çok konuşulur hale gelirse ciddi bir sorunumuz var demektir” dedi.

Organize İşler 2 geliyor

NTV Haber spikeri Buket Aydın, sanat dünyasının en özel kardeşlerinden Yılmaz ve Mustafa Erdoğan'la Yılmaz Erdoğan'ın Levent'teki ofisinde bir araya geldi. İkili kalabalık ailelerinden, Ankara'dan İstanbul'a geliş hikayelerinden, filmlerinden, projelerinden ve hayattan bahsettiler. Sohbet boyunca eksik olmayan tek şeyse Yılmaz Erdoğan'ın esprileri ve kahkahalar oldu.

Haberin Devamı

"SAYENİZDE BULUŞTUK!"

Buket Aydın'ın "Bu bir ilk mi? İlk defa ikinizi yan yana görüyoruz değil mi?" sorusuna Yılmaz Erdoğan'ın esprili cevabı gecikmedi: "Valla sayenizde görüşmüş olduk çünkü hep telefonla konuşuyoruz. Popüler bir soru var aramızda "Nerdesin?". Mesela Mustafa "Çin'deyim, Mısır'dayım" gibi enterasan cevaplar veriyor. Ben daha yakın çevreden "Antep, Azerbaycan" gibi ama ilk defa Levent'te sayenizde buluştuk, sağolun"

"MUSTAFA EN BÜYÜĞÜMÜZDÜR"

Sohbet esnasında kardeşler arasındaki yaş tartışması da ortaya çıktı. Kendisinin daha küçük gösterdiğini iddia eden Mustafa Erdoğan'a cevap gecikmedi. Yılmaz Erdoğan hikayenin aslını şöyle anlattı: "Küçükken de bunun tersi yüzünden kavga çıkarırdı, "Niye bana abi demiyorsun?" diye. O gün bugündür "abi" derim. Benden iki yaş büyüktür. Bazen oluyor "Kardeşiniz de buradaydı". Kardeşim Deniz, hürmeten söylüyorum abim en büyüğümüzdür."

Haberin Devamı

"BİZİM AİLEDE ANNEMDEN SAKİNİ YOK, EN KOMİĞİMİZ İSE BABAM"

Buket Aydın'ın "En küçük kardeş Deniz Erdoğan evin en sakini mi?" sorusuna Yılmaz Erdoğan'dan cevap kesin ve net geldi: "Bizim ailede annemden başka sakin insan yok." Mizah yeteneklerini babalarından aldıklarını söyleyen Mustafa Erdoğan "Mizahı benim üzerimde genellikle fırça atmak için kullandı. Ortaokulda bir zayıfım olurdu hep. Yıllarca bunun şakasını yaptı. Birine mizahla takıldığı zaman keşke fırça atsa dersin. O kadar ağır bir mizahı vardır." dedi

"ORGANİZE İŞLER"İN DEVAM FİLMİ SONBAHARDA ÇEKİLECEK

İlk filmiyle büyük başarı yakalayan "Organize İşler"in ikincisini çekmeyi düşündüğünü söyleyen Yılmaz Erdoğan, "Valla çok yoğun bir şekilde yazmaya başladım. Sanırım 1 aya kadar bitiririm. 2-3 senedir çalışıyorum üstünde. Böyle süreçleri var onun 2-3 sene üzerinde yoğun araştırma yapıp sonra yazmaya başladıysam demek ki 1-1,5 aya ilk taslak çıkar. Eylül-Ekim-Kasım periyodunda da çekeriz diye düşünüyorum" dedi

"YAŞADIKLARINIZ YAPTIKLARINIZDAN DAHA ÇOK KONUŞULUR HALE GELİRSE..."

Yılmaz Erdoğan, BKM Mutfak'ta eğitim alıp şöhret basamaklarını tırmanan Eser Yenerler'in magazin gündeminden düşmemesiyle ilgili, "Bir yanlış anlamanın bütün ömrünüz boyunca uğraşacağınız bir soruna dönüşebileceğini onlara anlatmıştım. Bunların hepsini biliyorlardı ama genç adamlar. Bir yerlere toslamadan yürümek mümkün değil bu işte. Önemli olan bu yaşadıklarından nasıl ders çıkardıkları. Eser'in de bu magazinel gürültülerden iyi bir ders çıkardığını biliyorum. Kendisiyle de konuştum, hızla düzeltecektir bu işleri, çünkü eğer yaşadıklarınız, yaptıklarınızdan daha çok konuşulur hale gelirse ciddi bir sorunumuz var demektir" dedi.

Haberin Devamı

"BENİM ASIL ÖNEMSEDİĞİM ÇOCUK OKULLARIMIZ"

Kurucusu olduğu "Anadolu Ateşi" ile dünyayı dolaşan ve milyonlara ulaşan Mustafa Erdoğan çocuklara eğitim veren Kıvılcım Okulları'nın önemini şu sözlerle vurguladı: "Benim çok önemsediğim çocuk okullarımız, kurslarımız var. Şimdi 10 tane okulumuz var, 17'ye çıkacak. Bu okullardan yetişen çok yetenekli çocuklar var. Yanlış hatırlamıyorsam 2400 civarında şuanda öğrencimiz var. Bu sayı önümüzdeki yıl 5 bini geçecek. Orada yetişen çocuklar dünyadaki herhangi bir müzikalde oynayabilecek kalitede eğitim alıyorlar. Türkiyeli ve Dünyalı birçok partnerimiz var. Beni asıl heyecanlandıran çalışma bu, bunlarla uğraşıyoruz."