Cadde Oya Aydoğan'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi

09.05.2016 - 14:39 | Son Güncellenme:

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan Oya Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan ünlü sanatçı Oya Aydoğan ile ilgili yeni açıklamalar geldi.

Oya Aydoğanın sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi. Sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan, önceki gece yemek yediği sırada boğazına takılan bir parçayı çıkarmaya çalışırken kendisini çok zorladı ve bunun sonucunda aort damarını yırttı. Apar topar kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Aydoğan'ın arkadaşları hastaneye akın etti.

Haberin Devamı

OYA AYDOĞAN'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur, hastanede yaptığı ilk açıklamada, "Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, acil olarak hastaneye getirdik" dedi.

"BÜLENT ERSOY FOTOĞRAF İSTEMİŞ"

Oya Aydoğan'ın yorumculuk yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programının muhabiri, "Dün yapılan açıklamada pazartesi öğlen saatlerinde uyandırılmaya çalışılacağı söylenmişti. Sağlık anlamında Oya Aydoğan hala ciddiyetini koruyor. Gurur hastanede. Yanında başka kimseyi göremedim. Gurur, annesinin doktoru ile konuştuğunu durumunun iyi olduğunu ancak ciddiyetin devam ettiğini söyledi. Bülent Ersoy hastaneye geldi, Oya Hanım'ı görmek istedi. Yoğun bakım odasına sadece en yakını alınıyor. Odaya bir tek Gurur giriyor. Bülent Ersoy, fotoğraf istemiş. Ancak bu teklif de hastane tarafından reddedilmiş" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HASTANEDEN AÇIKLAMA: DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

"Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzündeki uyuşma şikayetiyle Pazar 02.00'de hastaneye geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor."

EN ACI TESADÜF

'Söylemezsem Olmaz' programındaki arkadaşı Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'ın annesinin de yıllar önce benzer bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Lerzan Mutlu, "Oya Abla annesiyle ilgili bunu hep anlatırdı. 'Yemek yerken sapasağlam kadın bir anda yere yığıldı. Ondan sonra da toparalayamadı' derdi. Ali Dayı da Gurur'u aradığında 'Aynı anneannen gibi oldu' demiş" şeklinde konuştu.

ÜNLÜLER HASTANE KOŞTU

Orhan Gencebay, Sevim Emre, Nuri Alço, Ece Erken, Hande Yener ve Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'ı görebilmek için hastaneye geldi. Yakın arkadaşı Aydoğan’ın ameliyatını değerlendiren Sevim Emre, "Allah onu bize bağışlasın, hemen yetiştirdiler sağ olsunlar, aynı zamanda tansiyonu da var, şu an yoğun bakımda kanaması da olmuş ama durduğunu söylediler, biz de haber bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"DAMDAN DÜŞENİN HALİNDEN DAMDAN DÜŞEN ANLAR"

Hayati tehlikesi süren Aydoğan, hakkında sanatçı arkadaşları sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. İbrahim Tatlıses, "Oya Aydoğan’a ALLAH’tan şifa diliyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşenler anlar. Ben de Oya’ya ALLAH’tan ŞİFA diliyorum. TÖVBE filminde birlikte oynamıştık; Oya Aydoğan candır, canandır, benim de can dostumdur. Herkesin her şeyi onda saklıdır ve onda KALIR.!!! ( özür dilerim haberlerde yeni duydum )" mesajını paylaştı.

Hande Yener, "Sevgili Oya Aydoğan’a acil şifalar diliyorum" yorumunda bulundu.

Nur Yerlitaş, "Arkadaşım canım OYA dualarımız seninle lütfen dua edelim iyileşmesi için" paylaşmını yaptı.

"İSTANBUL'A GELDİĞİMDE İLK GÖRDÜĞÜM ÜNLÜYDÜ"

İlk filmini Oya Aydoğan ile çeken şarkıcı Emrah, "Duyunca şok oldum. Ben ilk filmimi Oya Aydoğan ile çektim. 'Zavallılar' diye bir film. Dua ediyorum onun için, iyi olması için. Yürekten dua ediyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Annem ve eşim de çok üzgün. Bütün gün onun için dua edeceğim. Uzun zamandır kendisini görmedim, konuşma fırsatım olmadı. İstanbul'a geldiğimde ilk gördüğüm ünlüydü. Oya Aydoğan'ı tanışacak olmaktan çok büyük heyecan yaşamıştım. Çok iyi bir kadın, iyi yürekli bir insan. Gönlümde hep öyle yer edindi. Eminim çok iyi olacak. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve yayınına devam eder" dedi.