Futbol Osmanlıspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

Osmanlıspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

20.01.2016 - 15:50 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Osmanlıspor hazırlıklarını sürdürdü.

Osmanlısporda Galatasaray maçı hazırlıkları

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Webo, tedavisi için Brezilyada bulan kaleci Moraes katılmadı. Lukasz ısınma hareketleri sonrasında Bilal Aziz ile birlikte takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı

Osmanlısporlu oyuncular ısınma hareketlerin ardından çabukluk ve koordinasyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. İdman tam sahada oynanan taktik maçıyla son buldu.

Webo'ya doğum günü sürprizi

Antrenman sonrasında 34 yaşına giren Webo'nun doğum günü arkadaşları tarafından kutlandı.

Tecrübeli golcü kendisi için getirilen pastadaki mumları üfledikten sonra Erdal'ın kendisine sunduğu pastayı yedi.

Başkent ekibi Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Futbolcuların görüşleri

Osmanlısporlu futbolculardan Mehmet Güven, ikinci yarıya kötü başladıklarını ancak Galatasaray maçında galip gelmeleri gerektiğini söyledi.

İdman öncesinde AA muhabirine değerlendirme yapan Mehmet, "Galatasaray maçı bizim için önemli. Rakibin büyüklüğü önemli değil. Saha zeminimiz biraz kötü. Zeminden yana sıkıntımız olmazsa galip gelmememiz için bir neden görmüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray alt yapısından yetiştiğini ancak eski duygusallığının kalmadığını anlatan Mehmet, şunları söyledi:

"Aklımızdan üç puan geçiyor, Bu lig herşeye gebe bir lig. Neden olmasın, ilk yarıda rakibimizi deplasmanda yenmeyi başardık. İlk yarıda evimizdeki maçları kötü geçirdik. İkinci devre bunu değiştirmek istiyoruz. İçerdeki dezavantajımızı, avantaja çevirmek istiyoruz. 1-0 olsun, bizim olsun. Galip gelmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Başkent ekibinin golcü oyuncularından Raul Rusescu da Türkiye Ligi'nin en iyi takımıyla karşılaşacaklarını ifade etti.

Zor bir maçın kendilerini beklediğini anlatan Rusescu, "Biz ligin ikinci yarısındaki ilk maçta iyi bir izlenim bırakmadık. Bu izlenimi ortadan kaldırmak istiyoruz. Galatasaray maçı da bunun için önemli. Kapasitemizi en üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor" diye konuştu.

Ligin ilk yarısındaki maçlarda sahalarında başarılı bir performans ortaya koyamadıklarını anlatan Rumen golcü, "Biz iyi bir takımız. Ben bu tür şanssızlıklara inanmıyorum. Kalitemiz yüksek. Bizim sadece yapmamız gereken Galatasaray karşısında takım olabilmek. Bizim için iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yazarlar