Cadde Paramparça dizisi son bölüm ekrana kilitledi !

Paramparça dizisi son bölüm ekrana kilitledi !

02.02.2015 - 13:29 | Son Güncellenme:

Dün akşam Star Tv'de Paramparça 10. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümü ile gündeme bomba gibi düşen Paramparça dizisinin bu bölümünde heyecanlı gelişmeler oldu. Diziyi kaçıranlar yada tekrar izlemek isteyenler Paramparça dizisinin son bölüm ve detayları haberimizde...

Paramparça dizisi son bölüm ekrana kilitledi

Paramparça dün akşam da çok konuşulan bir bölümle ekranlara geldi. Heyecan ve merakla beklenen dizide, bu bölümde yaşananlar heyecanlı gelişmelerin sinyalini verdi. Ekranların reyting rekoru kıran Paramparça dizisinin 10. bölümü bu akşam yayınlandı.

Haberin Devamı

Dilara, kızı Hazal’ı arkadaşlarıyla tanıştırdı

Gülseren'e kurdukları kaset komplosu ters tepen Dilara ne yapacağını bilemezken, Rahmi Bey yeni planlarını vakit kaybetmeksizin hayata geçirir. Dilara ile Cihan boşanma davası için mahkemeye gider. Dilara boşanmamakta kararlıdır. Dilara, yalıda düzenlediği brunch sayesinde Hazal'ı vakıf arkadaşları Ile tanıştırır.

Gülseren ve Cansu anne-kız olmanın tadını çıkardı

Dilara'nın tüm itirazlarına rağmen Cihan'ın teşvikiyle tatile giden Gülseren ve Cansu ilk kez baş başa kalmanın ve anne-kız olmanın tadını çıkartır. Cansu'nun saçını tarayan Gülseren'e Yaptığı "Dadıları saymazsak saçımı ilk tarayan sensin" itirafı Gülseren'i yüreğinden yaralar.

Gülseren’in kocası Özkan Almanya’dan döndü

Haberin Devamı

Gazetelere haberi Alper'in verdiğini öğrenen Cihan sinirle Alper'in evine gider.Öte yandan yandan olan bitene çok öfkeli biri daha Vardır: Özkan.Almanya'dan kimsenin haberi olmadan dönen Özkan

PARAMPARÇA SON BÖLÜM


İŞTE 10.BÖLÜM FRAGMANI

Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden biri Paramparça. Aynı zamanda hakkında en çok sansasyonel haber çıkanı da... Hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla ilgi çeken dizi hakkında bir dönem sette husursuzluk yaşandığı iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta başrollerden birini üstlenen Erkan Petekkaya'nın diziden ayrılacağı bile konuşulmuştu. Daha sonra yapımcı şirket Petekkaya ile konuşulduğunu ve krizin çözüldüğünü açıkladı. Peki Paramparça dizisinin setinde, kamera arkasında gerçekten neler yaşandığını görmek istiyor musunuz.

Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği dizinin senaryosunda Yıldız Tunç'un imzası var. Paramparça'nın kadrosunda Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Civan Canova, Nursel Köse, Cemal Hünal gibi tecrübeli oyuncuların yanı sına Alina Boz, Leyla Tanlar, Buraz Tozkoparan gibi gençler de yer alıyor. Dizi, soyadı benzerliği yüzünden doğdukları hastanede çocukları karışan iki ailenin öyküsü üzerine kurulu.

İşte dizinin oyuncularının Instagram paylaşımlarıyla Paramparça dizisinin kamera arkası Instagram görüntüleri...

Paramparça dizisi son bölüm ekrana kilitledi


Paramparça dizisi son bölüm ekrana kilitledi


Paramparça dizisi son bölüm ekrana kilitledi