Cadde Patronların hobileri

Patronların hobileri

21.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İş dünyasının ünlüleri, fotoğrafçılık, binicilik, model araba koleksiyonu ve golf gibi hobilerle yorgunluk atıyor

Patronların hobileri

Türkiye’nin önde gelen holding ve şirketlerinin patron ve yöneticilerinin hayatları yalnızca işten ibaret değil. Ailelerine vakit ayıran, sivil toplum kuruluşlarında görevleri olan isimler aynı zamanda iyi birer koleksiyoner. Kimi klasik, çağdaş, modern ve güncel sanatçıların resimlerini toplarken, kimi de model araba, tekne, maket uçak, binicilik ve golfle ilgileniyor.
Bunların başında gelen isim ise; Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç. Golf sporuna düşkünlüğüyle bilinen Koç, aynı zamanda tam bir deniz tutkunu. Yine Koç ailesinden Mustafa Koç, golf sporunun yanı sıra biniciliğe olan merakıyla da biliniyor. Bir diğer at tutkunu ise mesleğini soranlara, “Profesyonel atçıyım” diye cevap veren Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı.
Cem Boyner’in fotoğraf tutkusu, Ayşegül Dinçkök’ün sualtı fotoğrafçılığı, Nejat Çuhadaroğlu’nun maketleri, stresle başa çıkmak için kullandıkları yöntem. Hobileriyle dinlendiklerini söyleyenler, uğraşları sayesinde problemlerle daha kolay başa çıkabildiklerini de ifade etti.

Yazarlar