İspanya La LigaPique ve eşi Shakira'ya seks kasedi şantajı

Pique ve eşi Shakira'ya seks kasedi şantajı

18.11.2015 - 13:05 | Son Güncellenme:

Futbol dünyasını sallayan ve Karim Benzema ile Cisse gibi yıldız futbolcuların da dahil olduğu 'Valbuena olayı'ndan sonra yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Bu kez hedefteki isimler Barcelonalı Gerard Pique ve eşi Kolombiyalı şarkıcı Shakira oldu.

Pique ve eşi Shakiraya seks kasedi şantajı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Pique ve Shakira'nın sevişme görüntülerinin olduğu bir seks kasedinin, eski bir çalışanları tarafından ünlü çifte şantaj aracı olarak kullanıldığı iddia edildi. Çiftin görüntülerini servis etmekle tehdit eden çalışanın, bu görüntüleri yayınlamamak için kendilerinden para istediği belirtildi.

Pique ve Shakira'nın dünden beri İspanya'da gündemde olan konuyla ilgili sessizliklerini korumaları ve herhangi bir yalanlamada bulunmamaları, iddiaların doğru olabileceğine dair güçlü bir kanıt olarak gösterildi. Şantajı yapan kişinin ülke kanunlarına göre 5 yıla kadar hapis cezası alabileceğine dikkkat çekildi.

KEŞFETYENİ
Anneler Günü demedi lafını söyledi! Göndermeli kutlama
Anneler Günü demedi lafını söyledi! Göndermeli kutlama

Cadde | 11.05.2025 - 09:50

Anneler Günü nedeniyle ünlüler peş peşe paylaşımlar yaptı. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan da imalı paylaşım geldi.

Yazarlar