Cadde 'Piyano benim hayatım'

'Piyano benim hayatım'

26.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en önemli piyanistlerinden David Helfgott, “Piyanoya çocuk yaşlarımdan itibaren meraklıydım. O, benim hayatım. Ama bu, seyirciyle paylaşıldığında çok daha inanılmaz oluyor” dedi.

Piyano benim hayatım

Hayatını piyanoya adayan David Helfgott, 9 Kasım’da Türk hayranlarıyla İstanbul’da buluşmaya hazırlanıyor. Piu Entertainment organizasyonuyla, Volkswagen Arena’da gerçekleşecek konser öncesi hakkında merak edilenleri yanıtlayan sanatçı, “Piyanoya çocuk yaşlarımdan itibaren çok meraklıydım.

Haberin Devamı

O, benim hayatım. Ama bu, seyirciyle paylaşıldığında daha inanılmaz oluyor. Tüm dünyayı geziyorum, görüyorum ve piyano başına geçtiğim zaman, içgüdüsel olarak büyük bir aşk ve mutlulukla çalıyorum” dedi.

Vietnam asıllı Avustralyalı piyanist Hoang Pham’la birlikte çalmaya hazırlanan Helfgott, “İlk provada harika bir uyum sağladık” şeklinde konuştu.

Daha önce Türkiye’de sevenleriyle buluşan piyanist, “Yeni geliştirdiğimiz bir konsepti, ilk kez İstanbul’da sergiyeleceğiz. Daha önce piyano tuşlarını ve parmaklarımı tam olarak göremediğinden yakınan seyirciler vardı. Şimdi salonun ortasında bir sahne bulunacak ve seyirci etrafında olacak. 360 derece performansı en ince detaylarıyla izleyebilecekler” ifadelerini kullandı.