Cadde Prince’i unutmadılar

Prince’i unutmadılar

24.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasından geçen ay yaşamını yitiren efsanevi isim Prince için saygı duruşu... Billboard Müzik Ödülleri’ndeki isimler performanslarını pop ikonuna adadı

Prince’i unutmadılar

Billboard Dergisi tarafından, satışlara ve Billboard listelerine dayanarak verilen Billboard Müzik Ödül töreni önceki gece 26. kez sahiplerini buldu.

Las Vegas T-Mobile Arena’da gerçekleşen törene Madonna, Justin Bieber, Rihanna, Demi Lovato, Pink, Britney Spears, Ariana Grande ve Fifty Harmony’nin aralarında olduğu, müzik dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Britney fırtınası
Ludacris ve Ciara’nın sunuculuğunu üstlendiği gecede En İyi Sanatçı, En İyi Erkek Sanatçı, En İyi Albüm, En İyi Single, En Yüksek Satış, En İyi Radyo Şarkılarına Sahip Sanatçı, En Yüksek Streaming, En Popüler Sosyal Medya Sanatçısı gibi birçok kategoride ödüller sahiplerini buldu. Geceye geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren pop ikonu Prince damgasını vurdu.
Dünyaca ünlü isimler ödüllerini ve performanslarını Prince’e adadı. Gecede en çok konuşulan isimlerden biri Britney Spears oldu. Şarkıcı eski-yeni hitlerini sergilediği açılış performansıyla dikkatleri üstüne çekti. Törenin en çok ödül kazanan isimleri ise Adele ve The Weeknd oldu. En iyi R&B Sanatçı, En İyi Satış Yapan Sanatçı dahil 8 ödül alan Weeknd, ilk ödülünü Pirince’e adadı.

Madonna da vardı
Madonna gecede Prince’in anısına özel bir performans sergiledi. Şarkıcının ‘Let’s Go Crazy’ şarkısıyla başlayan performansı ‘Nothing Compares 2 U’ ile devam etti. Gecede ‘ikon’ ödülü alan Celine Dion, kariyerinin başından beri yanında olan eşi Rene Angelil’in ölümünden sonra ilk kez sahneye çıktı. Dion ödülünü oğlunun elinden alırken gözyaşlarını tutamadı.