Cadde Prince'nin 800 milyon doları kime kalacak?

Prince'nin 800 milyon doları kime kalacak?

26.04.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

ABD'li pop şarkıcısı ve söz yazarı Prince, geçtiğimiz hafta Minneapolis'teki evinde ölü bulunmuştu. kahreden haber sonrası albümleri 100 milyondan fazla satan sanatçının 800 milyon dolarlık mirasının kimse kalacağı merak konusu oldu.

Princenin 800 milyon doları kime kalacak

Daily Mail’ın haberine göre; Prince’in mal varlığının yaklaşık 300 milyon dolar olduğu varsayılıyor, buna 6.7 milyon değerindeki evi dahil değil. Ayrıca dünyaca ünlü şarkıcının müzik arşivinin 500 milyon dolar değerinde olduğu söyleniyor.

Haberin Devamı

‘Yaşayan efsane’ olarak kabul edilen Prince’nin varisinin kim olacağı da merak konusu oldu. Bekar olan Prince’nin, çocuğu da olmadığı için en az 800 milyon dolarlık servetinin kime kalacağı magazin gündemlerinde konuşuluyor.

Prince’nin eski eşi Mayte Garcia’dan doğan çocuğu 1 hafta sonra hayatını kaybetti. İkinci evliliğini yaptığı Manuela Testolini ile ilişkisi de 2006 yılında bitti. Ünlü yıldızın kariyerini kimin devam ettireceği, mirasının kime kalacağı konuşulurken, en çok adı duyulan isim kardeşi Tyka Nelson. Ancak bu serveti üstlenmenin de ağır sorumlulukları var. Zira yüklü bir vergi ödemek gerekebilir.

Yaklaşık 5 bin TL’ye gelen cesedin yakılma töreni sonrası, sanatçının küllerini kardeşi Tyka aldı. Eğer dünyaca ünlü yıldızın herhangi bir vasiyeti ortaya çıkmazsa, tüm mirası da kardeşine kalacak.