CaddeRafet El Roman'ın eşi babaevine döndü!

Rafet El Roman'ın eşi babaevine döndü!

19.05.2016 - 11:55 | Son Güncellenme:

İki yıl önce nikah masasına oturan Rafet- Ceren El Roman çiftinin evliliği çatırdadı. Ceren, Almanya’yı terk edip baba evine döndü. Çift iki aydır ayrı yaşıyor.

Rafet El Romanın eşi babaevine döndü

Rafet El Roman'ın pazar günü Günaydın'da çıkan röportajındaki "Tüm evlilikler hızla tükeniyor. Mutsuzum!" sözlerinin sırrı ortaya çıktı. Sanatçının, iki yıl önce evlendiği eşi Ceren ile görüşmediği öğrenildi.

Haberin Devamı

KIZLARLA ANLAŞAMADI
İşte yaşanan krizin perde arkası... Ceren El Roman, son aylarda Rafet'in ilk eşinden olan kızları Su Elnur ve Şevval ile anlaşmazlık yaşadı. Ceren'in, Rafet'in annesi ve kız kardeşleriyle de arası bozuldu.

ALMANYA'DA UYUM SORUNU
Öte yandan Ceren, Almanya'da kurduğu yeni hayata da adapte olmakta zorlandı. Ceren, bunun üzerine evi terk edip Türkiye'ye döndü. İkili, yaklaşık iki aydır görüşmüyor. Ancak çifti tanıyanlar "Şu an küs olsalar bile her an barışabilirler" diyor.