Cadde 'Reddedemeyecekleri bir teklif sundum'

'Reddedemeyecekleri bir teklif sundum'

08.02.2018 - 07:58 | Son Güncellenme:

Cem Yılmaz, Farah Zeynep Abdullah, Gonca Vuslateri gibi isimleri 'RocKuba' albümünde bir araya getiren Emir Ersoy, müzik kariyeri ve yeni projeleriyle ilgili Pop Bizde'ye konuştu.

Reddedemeyecekleri bir teklif sundum

Emir Ersoy 'RocKuba' projesi için Cem Yılmaz, Farah Zeynep Abdullah ve albümde yer alan ünlü oyuncuları nasıl ikna ettiğini, "Onlara reddedemeyecekleri bir teklif sundum. Sevdiğimiz, kült olmuş rock şarkılarının Latin versiyonlarını seslendirmeyi teklif ettim. Gerçekten de oyuncular şarkı söylemeyi çok seviyor. Aslında yaptığım şey onları başka bir dünyaya sokup keyif aldıkları başka bir yönleriyle benimle birlikte olmalarını istemekti" sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

"METİN ERSOY'UN OĞLU OLMAK GURUR VERİCİ"

Emir Ersoy, 'Kalipso Kralı' olarak tanınan usta sanatçı Metin Ersoy'un oğlu olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, "Kelimelerle tarif edilemez bir duygu. Düşünsenize adamın biri ülkede popüler müzik denen şey ortada yokken gidiyor, Kore'de askerliğini yaparken Karayip müziklerini duyup öğreniyor ve 'bu müziği Türkiye de icra edeceğim' diyor. Geliyor ve başlıyor bu şarkıları söylemeye. Birkaç arkadaşı da aynı şekilde yabancı parçaları söylemeye başlıyor ve ülkede popüler müziğin temelleri atılıyor. Siz bu insanlarla gurur duymaz mısınız? Hele bir de bunlardan birisi babanızsa" ifadelerini kullandı.