Cadde Russell Crowe'un Yılmaz Erdoğan taklidi kahkahaya boğdu!

Russell Crowe'un Yılmaz Erdoğan taklidi kahkahaya boğdu!

25.12.2014 - 11:15 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarında Son Umut rüzgarı esti. 26 Aralık'ta vizyona girecek olan Son Umut filminin oyuncuları Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Russell Crowe ve Olga Kurylenko Acun Ilıcalı'nın sunduğu Son Umut Özel programında bir araya geldi. Eğlence dolu programa Russell Crowe'un Yılmaz Erdoğan ile ilgili anısı damga vurdu.

Russell Croweun Yılmaz Erdoğan taklidi kahkahaya boğdu

26 Aralık Cuma günü vizyona giren 'Son Umut' filminin başrol oyuncuları Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko TV8 ekranlarında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen programda 'Son Umut' filminin perde arkası görüntüleri, oyuncuların yaşadığı komik anlar, filmin çekim aşaması programda izleyiciyle buluştu. Programda Avustralyalı oyuncu Russell Crowe 'Son Umut' filmini nasıl çekmeye karar verdiğini anlattı.

Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın esprilerini kattığı programda oyuncular ayrıca stüdyodaki izleyicilerin sorularına cevap verdi.

Russel Crowe film için Yılmaz Erdoğan'ı çok kolay ikna ettiğini ama Cem Yılmaz'ın peşinde İstanbul'da koşmak zorunda kaldığını anlattı.

TÜRKÇE'Yİ ÖĞRENENE KADAR ODAYA KİLİTLEDİLER

Filmde, bir Türk kadınını canlandıran Olga Kurylenko ise oldukça ilginç bir itirafta bulundu. Kurylenko, çekimler esnasında, Türkçe replikleri iyice özümseyebilmesi, dil sorununu halledebilmesi için Russell Crowe tarafından Türkçe dil koçuyla birlikte bir odaya kilitlendiğini söyledi. Öte yandan, Kurylenko İstanbul için "dünyanın en güzel şehri" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

RUSSELL CROWE: TÜRKİYE'DEN KIVANÇ'I DA BEĞENİYORUM

Bir seyircinin "Türkiye'de Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan başka beğendiğiniz bir oyuncu var mı?" sorusu üzerine Russell Crowe, "adı neydi onun? Kıvanç, Kıvanç da başarılı" ifadelerini kullandı.

Russell Crowe film çekimleri sırasında at binmeyi öğrenen Yılmaz Erdoğan ile ilgili komik bir anısını anlattı. Stüdyo kahkahalara boğuldu. İşte o anlar: