Cadde Sahne sırası davul ustası Hafızoğlu'nda

Sahne sırası davul ustası Hafızoğlu'nda

18.10.2017 - 18:24 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), '1 Festival İzmir' kapsamında sanatseverleri 19 Ekim Perşembe akşamı Türkiye'nin başarılı davulcusu Ediz Hafızoğlu ile buluşturacak.

Sahne sırası davul ustası Hafızoğlunda

Stüdyo ve konser müzisyeni olarak cazdan rock'n roll'a, metalden deneysel müzik ve Balkan müziğine kadar birbirinden farklı tarzlarda çalışan birçok müzisyene eşlik eden; yerli caz sahnesinin en başarılı davulcuları arasında sayılan Ediz Hafızoğlu, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde müzikseverlerle bir araya gelecek. 19 Ekim Perşembe akşamı sahne alacak Hafızoğlu'na, vokallerde Elif Çağlar Muslu, Jülide Özçelik ve Ülkü Aybala Sunat, klavyede Ercüment Orkut, trompette Barış Doğukan Yazıcı, saksafonda Engin Recepoğulları ve Serhan Erkol, gitarlarda ise Orhan Deniz, Cem Tuncer ve Cenk Erdoğan eşlik edecek.

Haberin Devamı

'1 Festival İzmir' kapsamında, iki Grammy ve cazda 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' sahibi, UNESCO tarafından 'Barış Sanatçısı' seçilen Marcus Miller, 20 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Büyük Salon'da sahne alacak.

Festivalin kapanış konserinde ise Hintli perküsyon ustası Trilok Gurtu ile Tepecik Filarmoni sahneye çıkacak. 21 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Büyük Salon'da başlayacak konserde Gurtu'ya, Hamdi Akatay ile Memduh Akatay eşlik edecek.