Cadde Saygı ve özlemle andılar

Saygı ve özlemle andılar

11.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sanat dünyasının tanınmış isimleri, Ulu Önder Atatürk’ün 78’inci ölüm yıldönümü için duygu dolu mesajlar yayınladı

Saygı ve özlemle andılar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78’inci yılında tüm yurtta saygı ve özlemle anıldı. Ünlü isimler de Atatürk’e olan duygularını sosyal medya hesaplarından yazdıkları mesajlarla dile getirdi. Sosyal medyada Atatürk’ün birbirinden özel fotoğrafları paylaşıldı. Bergüzar Korel, “Yüzlerce güzel cümle yazıp hepsini, ‘Onun sayesinde’ diye bitirebiliriz. Bizi hâlâ aydınlatan güneşimizi minnetle anıyoruz” dedi.

Atatürk’e olan sevgisinden oğluna Kemal ismini veren Cem Yılmaz, “Atatürk’ü kalpten bir sevgiyle anıyor, Cumhuriyet’imizi armağan eden büyüklerimize rahmet diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Hadise, “Seni her zamankinden daha çok özlüyor ve arıyoruz. Fikirlerin ve sevgin hiç bitmeyecek” dedi. “Yüreğimizde seni, ülkemizde Cumhuriyet’i her zaman yaşatacağız” mesajı yayınlayan Megastar Tarkan’ın yanı sıra Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy da Ulu Önder’i şükran ve rahmetle andığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Dünyanın en büyük lideri’

Gizem Karaca: Biz senin kahramanlığınla büyüdük Ata’m. Asaleti, gücü, saygıyı, eşitliği bize öğreten sensin Ata’m. Ana topraklarımdan binlerce kilometre uzaklarda farklı kültürlerin olduğu ülkelerde yetişmiş olmama rağmen senin ilkelerinle büyütüldüm.

Sinem Kobal: Sonsuz sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz, anlıyoruz, anlatıyoruz.

Şevval Sam: 10 Kasım’ları hep saygıyla anmışımdır; ancak bugün 9.05’te gözlerim dolu doluydu. Bugün, her zamankinden daha hüzünlüydü...

Kenan Doğulu: Seni kaybedeli 78 yıl oldu Ata’m. Saygıyla, özlemle anıyoruz, düşüncelerini ve ilkelerini nesilden nesile taşıyoruz.

Gülşen: Dünyanın en büyük lideri. Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz Ata’m.

Oktay Kaynarca: Sonsuza kadar askeriniz.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç: Önderliğin önümüze sönmeyecek bir ışık koydu...Bizde aydınlık bitmez.