Cadde Şebnem Bozoklu'dan yüzük itirafı

Şebnem Bozoklu'dan yüzük itirafı

05.08.2016 - 14:33 | Son Güncellenme:

Şebnem Bozoklu yüzük itirafında bulundu. Eşiyle ayrılacağı iddiaları dillendirilen Şebnem Bozoklu, yüzüğü olmamasını bu yönde delil gösteren haberlere sert tepki gösterdi. Peki Şebnem Bozoklu kimdir? İşte ayrıntılar...

Şebnem Bozokludan yüzük itirafı

Altı yıllık eşi Emre İzel ile boşanacakları konuşulan oyuncu Şebnem Bozoklu, önceki gün Bodrum tatilinden tek başına dönerken havaalanında objektiflere takılan oyuncu boşanacağı şeklinde çıkan haberlerle ilgili sorulara ise “Tatilden döndüm çok yorgunum” şeklinde cevap verdi.

Bazı basın yayın organlarında parmağında yüüzk olmadığı yönünde çıkan haberlerlere Bozoklu kişisel sosyal medya hesabından cevap verdi.

TWITTER HESABINDAN YANIT VERDİ
Bozoklu, Twitter hesabından; “Yüzüğü çıkardı diye haber yapan gazeteler! Ben hiç yüzük takmadım. Anamızın babamızın yüreğine indireceksiniz uydurma haberinizle! ayıptır” şeklinde yanıt verdi.

Şebnem Bozokludan yüzük itirafı

Haberin Devamı

Şebnem Bozoklu Kimdir?
Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Şebnem Bozoklu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde de eğitim alır. Şebnem Bozoklu’yu, Uğur Yücel, Ozan Güven ve Funda Eryiğit ile oynadığı Canım Ailem dizisiyle tanırız. Bozoklu, canlandırdığı Meliha rolüyle 2009’da 36. Hürriyet Altın Kelebek'in En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülür.

2011’de İlker Aksum ile başrolü paylaştığı sevilen dizi Bizim Yenge gördüğümüz Şebnem Bozoklu, 2013’te yayın hayatı kısa süren Cesur Hemşire’de Hakan Yılmaz ile oynar. Başarılı oyuncunun rol aldığı son dizi ise Yaren karakterine hayat verdiği Ulan İstanbul dizisi olur. Şebnem Bozoklu’yu başarılı sinema filmlerinin oyuncu kadrosunda da görürüz. Güzel oyuncu Bozoklu, deneyimli oyuncular Füsun Demirel, Menderes Samancılar ve Suavi Eren ile İçimdeki İnsan filminde oynar. Filmde Nejla karakterine hayat verir. Şebnem Bozoklu’yu son olarak, Ata Demirer, Demet Akbağ ve Levent Ülgen ile birlikte oynadığı Niyazi Gül Dört Nala sinema filmiyle beyazperdede göreceğiz.