Cadde Seda Üren:''8 aylık hamileyken laf attılar''

Seda Üren:''8 aylık hamileyken laf attılar''

24.02.2015 - 23:05 | Son Güncellenme:

Seda Üren canlı yayında şok açıklamada bulundu. Şarkıcı Seda Üren konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında şaşırtan bir açıklama yaptı. Seda Üren'in açıklamaları ve detayları haberimizde...

Seda Üren:8 aylık hamileyken laf attılar

Geçtiğimiz aylarda anne olan Üren, 8 aylık hamileyken sözlü tacize uğradığını söyledi. Hamilelik dönemde çok canımı sıkan bir olay oldu. 8 aylık hamileyken, karnım burnumdayken, Nişantaşı’nda, bana laf atıldı ve çok utandım.

Seda Üren canlı yayında itiraf etti!

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan ünlü sanatçı Seda Üren, hamilelik dönemde canını çok sıkan bir olay olduğunu ifade etti. Üren, "8 aylık hamileyken, karnım burnumdayken, Nişantaşı'nda, bana laf atıldı ve çok utandım" dedi.

İşte o itiraf..

Haberin Devamı

Bir tacize, bir şiddete gerek yok! Ben ki deli doluyum; alırım adamı indiririm aşağı, o kadar şok oldum ki kalakaldım. Geldiğimiz durum, medeniyetsizlik; o olay çok gücüme gitti. Hamilelik dönemimde 14 kilo almıştım; hamilelikten sonra ise 11 kilo verdim. Çocuğumu kendi sütümle beslediğim için zayıflamak adına özel bir şey yapmıyorum. Açıkçası takmıyorum da.

Seda Üren:8 aylık hamileyken laf attılar

Seda Üren:8 aylık hamileyken laf attılar