Cadde Şili’de zirvede

Şili’de zirvede

11.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Kara Para Aşk’ dizisi 5 Mayıs’ta Şili’de gösterilmeye başladı. Dizi gösterildiği ilk günde reytinglerin 4’te 1’inden fazlasını aldı

Şili’de zirvede

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Kara Para Aşk’ geçtiğimiz gün Şili’de ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi’nin 5 Mayıs’ta Şili’nin en büyük televizyon kanalı Mega TV’de yayınlanan ilk bölümü yüzde 26.3 reyting ve yüzde 40 share’le iyi bir başlangıca imza attı.
Işıklı’nın peşindeler
Dizi, ertesi akşam yayınlanan tekrarıyla da yine en çok izlenen programlar arasında yerini aldı. ‘Kara Para Aşk’ın müziklerine imza atan Toygar Işıklı’nın davetli olarak katıldığı Şili prömiyerinde, Işıklı soundtrack albüm ve konser teklifleri aldı. Şili’de de çok sevilen ‘Ezel’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’, ‘Kara Para Aşk’ gibi dizilerde yer alan popüler parçaların İspanyolca seslendirilmesi için prodüktörlerle görüşmeler yapan Işıklı; önümüzdeki günlerde Şili’de dizi müziklerini orkestra eşliğinde seslendirileceği bir konser de gerçekleştirecek.