Cadde Sinan Akçıl'dan Hülya Avşar'a çarpıcı açıklamalar!

Sinan Akçıl'dan Hülya Avşar'a çarpıcı açıklamalar!

18.03.2015 - 10:07 | Son Güncellenme:

Ebru Şallı ile birlikteliği sona eren ünlü sanatçı Sinan Akçıl dün akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Hülya Avşar'ın sorularına tüm samimiyetiyle cevap veren Sinan Akçıl izleyenleri ekrana kilitledi. İşte Sinan Akçıl'ın konuk olduğu program ve detaylar...

Sinan Akçıldan Hülya Avşara çarpıcı açıklamalar

Hülya Avşar’ın bu haftaki konuğu, besteleri ile müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Sinan Akçıl.

Haberin Devamı

Sinan Akçıl, hayatında yaşadıkları ile ilgili Hülya Avşar’a çok samimi itiraflarda bulundu. Sinan Akçıl “bir ablamız bizi gelip buldu ben sizin ablanızım diye, 25 yıl babamla görüşmemiştik” dedi. Hülya Avşar’ın sen bir iki yıl öncesine kadar annen ile görüşmüyor muydun sorusuna; Akçıl “bir buçuk yılda babama böyle bir ambargon oldu” cevabını verdi, Avşar’ın “ne hakkın var böyle bir şeye” demesi üzerine “böyle bir şey işte erkek çocuk” dedi.

Sinan Akçıl en az iki üç tane kız arkadaşından piyano çalarken telefonlarının ekran ışığı yandı diye ayrıldığını açıkladı. Avşar’ın “şarkılar tedavi etti seni ozaman” sorusuna “yani tabi ki en büyük aşkım yaratılma sebebim müzik” diye cevap verdi.

HÜLYA AVŞAR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Hülya Avşar’ın sorduğu, Sinan Akçıl’ın özel hayatı ile ilgili birçok soruya samimi ve içten cevap verdiği programda eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir sohbet yaşanıyor.