Basketbol Savunmasız Beşiktaş

Savunmasız Beşiktaş

26.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş hücumda etkili olmasına rağmen rakibi Avtodor'u durduramadı, Rusya'da dondu kaldı: 93-83

Savunmasız Beşiktaş

Beşiktaş bir kez daha savunmada aksadı, Eurocup’taki 7. maçında 4. yenilgisini Rusya deplasmanında Avtodor’dan aldı. Potasında 93 sayı gören temsilcimizde Elonu’nun 20, Cenk’in ise 19 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

Eurocup E Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş Sompo Japan, art arda 3. yenilgisini Rusya deplasmanında Avtador karşısında 93-83’lük skorla aldı, 7. hafta sonunda 3 galibiyette kaldı.

Maça iyi başlayan ve özellikle boyalı alanda rakibine üstünlük kurarak ilk periyodu 21-17 önde bitiren temsilcimiz, 2. çeyrekte bu alandaki kontrolü rakibine kaptırdı, son maçlardaki sıkıntısını yeniden sahne alıp, 10 dakikada potasında 25 sayı görünce, soyunma odasına 42-41 geride girmekten kurtulamadı.

Stoll durmadı

Hücumda yine formda olan, Cenk Akyol’un dışarıdan çok etkili olduğu günde boyalı alanda da son transferi Elonu ile skor üreten temsilcimiz, buna karşın savunmada bir türlü sertlik gösteremeyince son çeyreğe de 4 farklı geride girdi: 64-60

Haberin Devamı

Final periyodunda da Stoll ve Brooks önderliğinde Beşiktaş potasına 29 sayı gönderen ev sahibi, İstanbul’da da devirdiği temsilcimize bir kez daha şans tanımayarak, galibiyet sayısını 5’e çıkardı. Öte yandan yaşanan gerilim nedeniyle güvenlik güçleri siyah-beyazlıların kaldığı otelde adeta kuş uçurtmadı.

Savunmasız Beşiktaş