Cadde Siyasilere düello daveti

Siyasilere düello daveti

23.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanya son sürat devam ediyor... Kampanyaya destek veren ünlülerden Gani Müjde ve Hilal Cebeci, Erdoğan ve Davutoğlu’na ‘düello’ teklifinde bulundu.

Siyasilere düello daveti



ALS hastalığına yönelik farkındalığı arttırmak için başlatılan ‘Ice Bucket Challenge’ kampanyası hız kesmeden yayılmaya devam ediyor. Türkiye’den birçok kişinin yanı sıra ünlülerin de yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya son destek olan isimler Meryem Uzerli, Beren Saat, Kerem Bursin, Gülben Ergen, Hilal Cebeci ve Gani Müjde oldu.

‘Siz de öyle yapın’
Mehmet Topal’ın kendisine yaptığı meydan okumayı kabul eden Gani Müjde bağış makbuzuyla “Siz de öyle yapın” diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na meydan okudu. Müjde, başından bir kova dolusu su dökülmeden önce “Bülent Ersoy’a, Bülent Parlak ve taze başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’na meydan okuyorum” dedi. Gani Müjde dışında siyasetçileri düelloya davet eden bir diğer isim ise Hilal Cebeci oldu. Cebeci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’e meydan okuduğunu söyledi.

Çektiği video güldürdü
Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli kendisine eski rol arkadaşı Nur Fettahoğlu’nun meydan okuması üzerine çektiği komik videoyla takipçilerini güldürdü. Deniz gözlükleri, paletleri ve kolluklarıyla başından aşağı buzlu suyu döken Uzerli; Pelin Karahan, Ozan Güven ve Selim Bayraktar’a meydan okuduğunu söyledi.
‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle şöhreti yakalayan Kerem Bursin de Kıvanç Tatlıtuğ’un meydan okumasını kabul ederek kampanyaya destek oldu. Bursin; Altan Dönmez, Mehmet Günsür ve Beyazıt Öztürk’e meydan okudu.

Haberin Devamı

Abla Açıkgöz ‘Hadise’ çıkardı

Şarkıcı Hadise, Burcu Esmersoy’un meydan okumasına kayıtsız kalmayarak, “Burcu Esmersoy’un bana okuduğu meydanı kabul ediyorum ve ben de Türkiye’nin en güçlü sesleri Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe’ye meydan okuyorum” dedi. Hadise’nin üzerine buzlu suyu ise ablası Hülya Açıkgöz döktü.

Meclis’in de gündeminde

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ABD’den tüm dünyaya yayılan ALS hastalığına farkındalık için başlatılan ‘Ice Bucket Challenge’ kapsamında Türkiye’de 95 bin 243 TL toplandığını belirterek konuyu TBMM gündemine taşıdı. Yüceer, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na, ‘Türkiye’de kaç ALS hastası bulunmaktadır? Hastalar için projeniz var mıdır?’ diye sordu. (MERİÇ TAFOLAR Ankara)