Cadde Skandallarla beslenmiyorum

Skandallarla beslenmiyorum

18.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Müge Boz, “Anlık şöhretlere ve sansasyonlara değil, değerli ve gerçek hikayelere sırtımı dayadım. Kendimi geliştirmeye vakit harcadım” dedi.

Skandallarla beslenmiyorum

Müge Boz, MAG dergisinin ağustos sayısına kapak oldu. Çok tanınmanın ve sevilmenin hiçbir zaman ilk amacı olmadığını dile getiren Boz, sansasyona ihtiyacı olmadığını belirtti. Oyuncu, “Bakın ben buradayım’ diyerek, çabalamadım. Her zaman bir önceki halimden daha iyi ve başarılı olmayı hedefledim. Anlık şöhretlere ve sansasyonlara değil, değerli ve gerçek hikayelere sırtımı dayadım. Giyinip, süslenip ortalıkta kendimi göstermektense okuyup, araştırıp, kendimi geliştirmeye vakit harcadım. Birinin sevgilisi olmak ya da aşk skandallarıyla beslediğim bir hayatım yok” dedi.

Haberin Devamı

‘Plan yapmam’

Aşkı hastalıklı bir duygu olarak tarif eden oyuncu, “Her zaman iyi enerjiler barındırmıyor içinde. Çekiciliği de orada zaten. Farkında olmadan kendini içinde buluyorsun. Kontrol dışı kalıyorsun. Eğlenceli ve bir o kadar da öğretici” diye konuştu. “Nasıl bir erkek seni kendisine aşık eder?” sorusuna ise Boz, “Akışına ve anına bırakırım aslında. Plan yapmamaya çalışırım. Bu sorunun cevabını vermek de benim için çok zor. Hâlâ düşünüyorum” cevabını verdi.

Komedi karakteri canlandırmayı istediğini söyleyen Boz, “Güzel ve esas kızı oynamak ilk akla gelen ve kolay olan. Ben komedide çok başarılı olacağıma inanıyorum. Doğru anı ve projeyi bekliyorum” dedi.