Oynatma Listesi
FUTBOL

Ersun Yanal: "Bu maratonu göğüsleyebiliriz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yendikleri maçta iyi futbol sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ersun Yanal, rakibe futbollarını kabul ettirmek konusunda coşkulu oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Zorluklarımız biliyoruz, çekincelerimizin ne olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe'nin beklentisi olan sonucu da iyi biliyoruz. Bugün rakibimizin sorunlarının olduğunu biliyorduk. İstediğimiz sonucu da ekren aldık. Bir bölüm de tutuktuk. Oyuncularımız bu maçı kazanma arzularını ortaya koydu. Özlediğimiz önemli bir başlangıcı yaptık."

Gündemdeki transferler ve sözleşmesi biten Volkan Demirel hakkında gelen soruya Yanal, "Yönetimle tartıştığımız, çalıştığımız, birlikte karar vermek üzere olduğumu bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci de birkaç gün içerisinde daha da netleştireceğiz. Fenerbahçe taraftarı merak etmesin. Bu konudaki işleyiş devam ediyor." cevabını verdi.

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe formasıyla resmi maça çıkan Emre Belözoğlu'nu da öven Ersun Yanal, şampiyonlukla ilgili gelen soru karşısında şu ifadeleri kullandı:

"Zorlukları biliyoruz. Bunun için de deneyimliyiz. Bu zorluklarla çarpışacağımız, yarışacağımız uzun bir maratona çıktık. Bu maratonu göğüsleyebiliriz. Birlikte defalarca yaptık, 28 kere yaptık, 29. kez yapmak isteyen bir takımız."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER