Oynatma Listesi
FUTBOL

Semih Özsoy: "Biz Fenerbahçe olarak mücadelemizi götüreceğiz"

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy, futbol takımının transfer yapılmadan da şampiyonluğa oynayacak güçte olduğunu söyledi.


Özsoy, Ülker Stadı'nda Medipol Başakşehir'e karşı 2-0 kazandıkları maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremin acısını paylaştıklarını belirterek sözlerine başlayan Özsoy, "Bütün merhumlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılara geçmiş olsun diyoruz. Biz Fenerbahçe olarak açıkta, soğukta kalanlara elimizden geleni yapacağız. Devletimizin, halkımızın emrindeyiz." ifadelerini kullandı.

Galibiyetten ötürü başta teknik direktör Ersun Yanal olmak üzere tüm takımı kutlayan Özsoy, Vedat Muric'in PFDK'ye sevkine ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Niyet okumayla yapıldı ama bu Fenerbahçe'de ilk değil, biz bu filmi çok gördük. Zoraki itelemeyle hakem kararında var denilerek yapıldı. Hakemin burada etkisi olmaması gerekir. Gözlemci, temsilci raporunda olmayan bir şeyi sevk ettiler. Kaybettirip sonra buldurduk diye sevindiler. Kimlerin niye sevk ettirdiğini de biliyoruz. Kayseri'de yerde yatan oyuncuyla girdiği diyalogdan Emre'yi sevke soktular. Niye diye sorduğumuzda emin olmak için gönderdik dediler. Biz de sizdeniz diyenler var, onlarında farkındayız. Camı kırıp kapının önünde camcı diye geçen tipler var. Zamanını bekler Fenerbahçe. Ali Başkan bu zor süreçlerden sonra taraftara her şeyi anlatır. Bu yapının içerisinde Fenerbahçe'ye hizmet eden insanlar da var, en acısı bu. Dost gibi gözükenler var. Fenerbahçe'nin büyüklüğü, rakibi ve rakiplere yüzyıllardır mücadele ettiklerimiz belli. Birde bu büyüklüğü son zamanlarda tanımayan var. Buradan ikazımız olsun Fenerbahçe ile bu diyoloğa girmesinler."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER