Oynatma Listesi
FUTBOL

Tamer Tuna: "Pazar günkü lig maçı belirleyici olacak"

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepe galibiyetinin ardından, "Biz pazar günü lige iyi bir başlangıç yaparsak, bunun kupanın ikinci maçına da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Kupadaki hedefimizin de lig maçından sonra belirleyici olduğunu düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında ağırladığı Göztepe’yi 4-3 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tamer Tuna, Göztepe karşısında takımını yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.
Antalyaspor’da bir kupa maçı ile göreve başlamanın önemli olduğunun altını çizen Tuna, “Göztepe, tanıdığım, uzun yıllar çalıştığım bir takımdı. Göztepe ile hem kupa hem de 3 gün sonra lig maçında oynayacak olmamız, futbolcularımızın neler yapabileceğini görmem açısından daha net tavır koymamız açısından önemliydi. Bugün özellikle taraftarın takıma tekrar sahiplenişi, bütünleşmesi ve buna inanması güzeldi. Futbolcuların kalitelerini ortaya koyması ve öz güvenlerini tekrar kazanmaları açısından önemliydi. Kupa maçında futbolcuların performansından memnunum. Maç öncesindeki beklentilerimizin karşılığını almamız sevindiriciydi” diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER