BursaSpor 1.5 milyon euro tartışması

1.5 milyon euro tartışması

29.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursaspor’un almak istediği Semih Şentürk’ün 1.5 milyon euro istemesi tartışma konusu oldu. Bazı yeşil-beyazlı taraftar, “Batalla bile 1.2 milyon euro alıyor” diyerek tepki gösterdi

1.5 milyon euro tartışması

Bursaspor’da bir numaralı gündem maddesi olan forvet transferinde sona gelinirken, Semih Şentürk’ün alacağı para konusunda tartışma yaşandı.
Yerli golcüye yönelen yeşil-beyazlılarda, ilk aday olan Fenerbahçeli Semih Şentürk’ün yıllık 1.5 milyon euro maaş istemesi anlaşmanın önündeki tek sorun olarak göze çarpıyor. Sadece yöneticiler bazında değil taraftarlar arasında da 30 yaşındaki oyuncunun istediği maaş rahatsızlıkla karşılandı.
Kulüpte çok sevilen Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla’nın bile 1.2 milyon euro aldığını örnek gösteren yeşil-beyazlılar, yeni bir oyuncuya daha fazla para ödemenin hem haksızlık hem de vefasızlık olacağını dile getirdiler. Batalla, 2009’dan beri 129 maçta 39 gol kaydetti ve 2010’da kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibiydi.

Haberin Devamı

Şampiyon kaptanlar
Bu arada Bursaspor’un yeni kaptanları belli oldu. 2010 yılında kazanılan şampiyonluktan sadece 4 futbolcunun kadroda kalması nedeniyle pazubandlar bu isimler arasında dağıldı. Ömer Erdoğan’ın ardından birinci kaptanlığa İbrahim Öztürk getirilirken, ikinci isim Batalla oldu. Serdar Aziz’in üçüncü kaptanlığı yapacağı takımda, affedilen ve geri dönen Ozan İpek de dördüncü kaptan olacak.

Bangura istenmiyor
Bursaspor’da yabancı sorunu devam ediyor. Yönetimin göndermeye çalıştığı Bangura’nın Menajeri Patrick Mörtk, “Bursaspor Bangura’yı göndermek istiyor ama o ayrılmak istemiyor. Kulüp ona yeni sezon forma numarası bile vermedi. İsveç’e dönmesi mümkün ama Bursaspor’da iyi kazanıyor ve bu yüzden dönmeye niyeti yok” açıklamasında bulundu. Ayrıca oyuncusunun Bursa’da yaşamak istediğini de belirten Mörk, “İsveç’ten de teklifler var ama geri dönmek istemiyor” dedi.