İngiltere Premier Lig 150 milyon sterlinlik bonservis bedeli! İşte Mohamed Salah'ın yeni adresi

150 milyon sterlinlik bonservis bedeli! İşte Mohamed Salah'ın yeni adresi

06.11.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun 150 milyon sterlin bedelle imza atacağı yeni adresi netlik kazandı.

150 milyon sterlinlik bonservis bedeli İşte Mohamed Salahın yeni adresi

Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah ile ilgili dikkat çeken bir iddia öne sürüldü. İngiliz basını, tecrübeli futbolcunun sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağını belirtti.

Haberin Devamı

Mohamed Salah'ın prensip anlaşmasına vardığı ekibin, Liverpool'a 150 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi. Football Insider'ın haberine göre; Suudi Arabistan'dan bir kulüp, yeni sezon için Mohamed Salah ile prensip anlaşmasına vardı.

Mohamed Salah'ın Suudi Arabistan ekibinin teklifini sözlü olarak kabul ettiği aktarıldı. Liverpool'un bu transferden 150 milyon sterlinlik bonservis geliri elde edeceği vurgulandı.

Mohamed Salah'ın sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması nedeniyle bu anlaşmanın Liverpool için iyi bir seviyede olduğu belirtildi. Suudi Arabistan basınından Okaz'da yer alan habere göre ise; Mohamed Salah, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile anlaşmaya vardı.

Mohamed Salah bu sezon Liverpool formasını 15 maçta giydi. Mısırlı futbolcu bu maçlarda 10 kez rakip fileleri havalandırdı. Mohamed Salah aynı süreçte 4 asist üretti. 31 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 65 milyon euro.

Haberin Devamı

El Mokawloon altyapısında yetişen Mohamed Salah daha sonra Basel, Fiorentina, Chelsea ve Roma formaları giydi. Liverpool, 2017-2018 sezonu başında Mısırlı yıldız için 42 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Mısır Milli Takımı'nda 88 maça çıkan Mohamed Salah, 51 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar