Trabzonspor 4x4 Trabzon

4x4 Trabzon

25.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu karşısında da hız kesmedi. Rakibini Vittek, Adrian ve Halil’in golleriyle devirdi. B Grubu’nda 4’te 4 yapan bordo-mavili ekip puanını 12’ye yükseltti

4x4 Trabzon

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu engelini zorlanmadan geçti: 4-0. Bordo-mavililer bu sonuçla 4’te 4 yaparak puanını 12’ye yükseltti.

Haberin Devamı

5. dakikada Colman’ın ara pasında topla buluşan Olcan ceza alanı içindeki Adrian’ı gördü. Adrian, sol ayağıyla gelişine bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Orkun’un sağından filelerle buluşturdu: 1-0
30’da Aykut’un ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Orkun, sol tarafına gelen topu yatarak kontrol etti. 33’te Zeki Yavru’nun sağdan ortasında, yakın mesafede Vittek’in dokunamadığı top auta çıktı.
42’de Olcan’ın soldan uzun pasında Adrian topu kafayla ceza alanı içinde boş pozisyondaki Vittek’e aktardı. Bu futbolcu da kaleci Orkun ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda gelişine bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0
47’de Volkan, Vittek’le yaptığı duvar pasıyla ceza sahasını girdi, kale sahası sol çaprazında şut açısını buldu. Ancak son vuruşu iyi olmayınca kaleci Orkun topu kornere göndermeyi başardı. Colman’ın kullandığı kornerde ceza sahası içinde karambol oluşurken, Mehmet topu uzaklaştırdı.
59’da Colman’ın pasında ceza alanı içinde müsait pozisyonda topla buluşan Adrian sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top kaleci Orkun’da kaldı.
68’de sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta Burhan’ın ortasına Can kafayı vurdu. Top üst ağlarda kaldı.
71’de ceza alanı içinde Serkan’dan seken top Colman’ın önünde kaldı. Bordo-mavili oyuncunun şutunda meşin yuvarlak takım arkadaşı Emre’ye çarparak dışarı gitti.
85’te Trabzonspor maçın sonucunu belirledi. Aykut soldan çizgiye indi ve topu Halil’e çıkardı. Tecrübeli golcü penaltı noktası yakınlarından şutunu attı, meşin yuvarlak Serkan’ın çabalarına rağmen filelere gitti: 3-0

Haberin Devamı

4x4 Trabzon

Volkan Şen ilk 11’de

Trabzonspor’da kart cezalısı Serkan, Afrika Kupası’nda bulunan Zokora ve Bamba ile kalp rahatsızlığı nedeniyle dinlenen Giray, sakat Tolga ve Janko kadroda yer almadı. Forvette son haftalarda ilk 11’de sahaya çıkan Vittek görev yaptı. Şenol Güneş, savunmada Mustafa ile devre arasında 1461 Trabzon’dan kadroya dahil edilen Abdullah Karmil’i oynattı. Abdullah, bordo-mavili takım formasıyla ilk maçına çıktı. Volkan Şen ise lig ve kupa maçları olmak üzere 20 maç sonra ilk 11’de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

B?GRUBU

TAKIM O G B M A Y P

Trabzon 4 4 0 0 10 2 12
M.Park Antalya 4 2 0 2 9 5 6
Eskişehir 4 2 0 2 5 5 6
Mersin İ.Y 4 0 0 4 1 13 0

Yazarlar