Demir Grup Sivasspor Aatif Chahechoue devleri kıskandırıyor!

Aatif Chahechoue devleri kıskandırıyor!

11.11.2013 - 12:18 | Son Güncellenme:

Sivasspor’da ikinci sezonuna yaşayan Cezayirli Aatif Chahechoue, ligde attığı 9 golle gol krallığında birçok yıldız oyuncuyu da geride bıraktı.

Aatif Chahechoue devleri kıskandırıyor

2011-2012 sezonun yaz transfer döneminde Bulgaristan’ın Chernomorets Burgas takımında bonservis transfer ettiği 27 yaşındaki Cezayirli Aatif Chahechoue ligde attığı 9 golle Süper Lig’in ilk 11 haftasına damga vurdu.

Süper Lig’e ayak bastığı ilk sezonda 28 maçta attığı 6 gol ve 6 asistlik performansla dikkatleri üzerine çeken Aatif sezonun ilk 11 haftalık bölümünde de adından söz ettiriyor. Ligde Fenerbahçe, Eskişehirspor, Bursaspor ağlarını birer kez havalandıran Aatif Chahechoue, Elazığspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarında da 2 gol atarak takımına önemli katkılar sağladı.

Sivasspor’un teknik direktörlüğe Roberto Carlos’u getirmesinin ardından performansını yukarı çeken Aatif, son olarak Bursaspor maçında 2-1’lik galibiyetin mimarı oldu. Bursaspor karşısında 1 gol 1 asistlik performans sergileyen Chahechoue, Süper Lig’deki gol sayısını 9’a yükseltirken, bu sezon ligdeki ilk asistini yapmış oldu.Chahechoue, ligde attığı 9 golle birçok Süper Lig yıldızını da geride bıraktı.

Fenerbahçeli Mousa Sow, Emenike, Webo, Kuyt; Galatasaraylı Didier Drogba, Burak Yılmaz ve Beşiktaşlı Almeida’dan ligde daha fazla gol atan Aatif, gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi. Spor Toto Süper Lig’in 11 haftalık periyodunda Aatif Chahechoue 9 gol atarken, onu 7 golle Kasımpaşalı Oscar Scarione takip etti. Galatasaraylı Drobga’nın ise 6 golü bulunuyor.