Trabzonspor Abdülkadir el üstünde

Abdülkadir el üstünde

10.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon’un hocası Ersun Yanal, Slovakya kampında 17 yaşındaki yıldız adayına yakın ilgi gösteriyor, her fırsatta beklentilerini dile getiriyor

Abdülkadir el üstünde

Yeni sezona Slovakya’da hazırlanan Trabzon’da, Teknik Direktör Ersun Yanal, UEFA’nın internet sitesinde, “Türk Messi, yeni Hagi” yakıştırması yaptığı 17 yaşındaki Abdülkadir Ömür ile antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavili hoca, 17 Yaş Altı Milli Takımı’nın kaptanı ve Slovakya kampının en genç ismi olan yetenekli futbolcuya her fırsatta neler yapması gerektiğini anlatıyor. Karadeniz ekibinin gelecek için umut bağladığı en önemli gençlerden olan Abdülkadir uzun seneler bordo-mavili formayı giymek istediğini söyledi. Trabzonspor altyapısındaki her futbolcunun profesyonel takımda oynamanın hayallerini kurduğunu dile getiren Abdülkadir, “Hedefim Trabzonspor’da sürekli olarak oynamak. Bunu gerçekleştirmek için çok çalışacağım. Bana verilen bu şansı iyi değerlendireceğim” dedi.

Bu arada Başkan Muharrem Usta transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek taraftarlardan bir kez daha sabır istedi. Twitter hesabından taraftarlara seslenen Usta, “Değerli dostlar, sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz. Artık yeni haberler haftaya” ifadesini kullandı. Başkan Usta, forma sponsorluğu konusunda Katar bankası QNB ile yaptıkları anlaşmanın herkese hayırlı olmasını da diledi.

Yazarlar