Trabzonspor Abdullah Avcı, Trabzonspor'a veda etti

Abdullah Avcı, Trabzonspor'a veda etti

09.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor teknik direktörlüğünden istifa eden Abdullah Avcı, dün kente geldi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti ve burada öğrencilerine bir veda konuşması yaptı. Bordo-mavili kulüp de duygusal bir videoyla hocasını gönderdi

Abdullah Avcı, Trabzonspora veda etti

Trabzonspor’daki görevinden istifa eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, dün Trabzon’a geldi, tesislere gidip öğrencilerine veda etti. Bordo-mavili taraftarların karşıladığı ve çiçek verdiği Avcı, daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Burada öğrencileri ile buluşan ve onlara veda eden Abdullah Hoca’nın duygusal bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü de, sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal videoyla, kulübe son şampiyonluğu yaşatan Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya veda etti. Duygusal videoda, takımın geçen yıl şampiyonluk kutlamaları sırasında Avcı’nın söylediği ve kendisinin de en sevdiği şarkı olarak açıkladığı, “Teşekkür ederim” şarkısı ve Avcı’nın kulüpteki 2 buçuk yılına ait görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde, idmandaki çalışmalar, galibiyet sonrası soyunma odasındaki konuşmalar, oyuncularla kucaklaşması, Süper Kupa zaferi, Süper Lig Şampiyonluğu kutlamaları ve Avcı’nın hayalini kurduğu ve gerçekleştirdiği şampiyonluğun fotoğrafını boş bekleyen çerçeveye yerleştirdiği anlar yer aldı.

Videoda ayrıca, “Ben dingin denize değil, Karadeniz’in dalgalı denizine çıktım” ifadesiyle başladı, “Süper Lig, 2’si ise Süper Kupa olmak üzere üç tertemiz kupa ve nice zaferler için; teşekkürler Abdullah Avcı” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL DOĞAN İKNA EDEMEDİ

Başkanlık için adaylığını koyan Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı’nın ayrılmaması için yoğun bir çaba sarfetti.

Avcı ile yaptığı telefon görüşmesinde uzun süre ikna için çalışan Doğan, bunda başarılı olamadı. İkili arasındaki samimi ilişkinin bile bu süreçte faydalı olmadığı, Abdullah Hoca’nın, “Gelecekte bana ihtiyaç duyulduğunda yine gelirim” diyerek Ertuğrul Doğan’ın “kal” baskısından kurtulduğu öğrenildi.

Trabzonspor’un 26 Mart’taki genel kurulu için şu anda tek aday olarak görünen Ertuğrul Doğan’ın bir yandan seçim ve liste çalışması yaptığı, diğer yandan da aday teknik adamlarla görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

Haberin Devamı