Dünyadan Futbol Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında!

Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında!

20.10.2023 - 08:51 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol kariyerine ve gollerine devam eden Portekizli yıldız ile ilgili kardeşinden sürpriz iddia geldi.

Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında

Al Nassr'da formda bir görüntü çizen 'yaşayan efsane' Cristiano Ronaldo için sürpriz bir açıklama geldi. Portekizli yıldızın ablası Katia Aveiro, yıldız ismin 38 değil 28 yaşında olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında

'ANNEM ONU YANLIŞ YAZDIRMIŞ'

Sosyal medya hesabından kardeşi Ronaldo için bir açıklama yapan Aveiro, "38 yaşında, 2023 yılının en golcü oyuncusu. 20'li yaşlardaki oyuncuların çok önünde. Gerçek şu ki, Ronaldo en fazla 28 yaşında, annem onu yanlış yazdırmış. 38 yaşındaki bir futbolcunun, oyunu onun oynadığı gibi oynaması mümkün değil. Yeteneği inanılmaz" sözlerini sarf eti.

Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında

'HİKAYENLE GURUR DUYUYORUM'

Aveiro, paylaşımını, "Ronaldo, 30 yaşından bu yana Portekiz için 73 gol attı. Bu onu Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, İspanya ve diğer 187 ülke içinde tüm zamanların en golcü oyuncusu yapıyor. Az başarı değil, değil mi? Hepimiz Ronaldo'yu onurlandırmalıyız. Teşekkürler Ronaldo, teşekkürler kardeşim. Hikayenle gurur duyuyorum ve henüz bitmedi. Bunun bir parçası olmak, büyük bir onur" diye tamamladı.

Haberin Devamı

2023'TEKİ 40. GOLÜNÜ ATTI

Cristiano Ronaldo, Bosna Hersek maçında attığı gollerle birlikte 2023 yılındaki 40. golünü atmıştı. 38 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takım'ındaki gol sayısını ise 127'e yükseltmişti. Ronaldo, milli forma altında en çok gol atan futbolcu konumunda yer alıyor. Ronaldo, Al Nassr'da ise bu sezon 11 maçta 11 gol attı ve 6 asist yaptı.

 

Yazarlar