Beşiktaş Aboubakar'a bir talip daha! İki kulüp sıraya girdi

Aboubakar'a bir talip daha! İki kulüp sıraya girdi

15.02.2024 - 09:10 | Son Güncellenme:

Kara Kartal’ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar’a Los Angeles Galaxy’nin ardından bir takım daha talip oldu.

Aboubakara bir talip daha İki kulüp sıraya girdi

Trendyol Süper Lig’de bu sezon işler istediği gibi gitmeyen Kara Kartal’da takımın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, yeni yönetimin göreve gelmesinden kısa süre sonra kadro dışı bırakılmıştı. Tecrübeli golcü, sonrasında Afrika Uluslar Kupası için ülkesi Kamerun’un yolunu tutmuş ve turnuva öncesi antrenmanda sakatlanmıştı. Deneyimli oyuncu, ülkesi Kamerun’un turnuvadan elenmesi sonrasında İstanbul’a gelmiş ve tedavisi hemen başlamıştı.

Haberin Devamı

TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Dün yapılan takım antrenmanında yer alan ve teknik direktör Fernando Santos’un görev vermesi halinde pazartesi günkü Konyaspor karşılaşmasında görev yapma durumu bulunan Aboubakar, transfer döneminin gözdesi olmaya devam ediyor.

2 KULÜP ABOUBAKAR'IN PEŞİNDE

Avrupa’nın önemli bölümünde transfer dönemi kapanmasına rağmen pencerenin açık olduğu ABD’de 2 kulüp, Aboubakar’ın peşine düştü.

Sözleşmesi devam eden 32 yaşındaki santrforu sezon sonuna kadar değerlendirip yaz döneminde satmayı planlayan idarecilere, MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy’nin ardından Chicago Fire da talip oldu.

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

Tecrübeli futbolcuyu erkenden elinden çıkarma fırsatı elde eden yönetim, Abou’nun satışından en az 5 milyon Euro talep ediyor. Tarafların, görüşmelere devam ettiği ve Aboubakar’ın da takımdan ayrılıp kariyerine ABD’de devam etmeye olumlu baktığı ifade edildi. Kara Kartal’ın, bu 2 kulüpten biriyle anlaşması halinde Abou’nun da kısa sürede yeni kulübüne imza atması bekleniyor.