İngiltere Premier Lig Acun transferi sosyal medya hesabından duyurdu: Ailemize hoş geldin

Acun transferi sosyal medya hesabından duyurdu: Ailemize hoş geldin

13.07.2022 - 10:57 | Son Güncellenme:

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Doğukan Sinik transferini sosyal medya hesabından açıkladı.

Acun transferi sosyal medya hesabından duyurdu: Ailemize hoş geldin

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City transfer harekatına devam ediyor. Fenerbahçe'den Allahyar'ı transfer eden Acun Ilıcalı, Ozan Tufan'ı renklerine kattı. Şota yönetimindeki İngiliz ekibi, Galatasaray forması giyen Seri'yi de kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Doğukan Sinik transferini sosyal medya hesabından resmen açıkladı.

Acun transferi sosyal medya hesabından duyurdu: Ailemize hoş geldin

'BİRLİKTE NİCE BAŞARILAR DİLİYORUM' 

Instagram hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Türk futbolunun genç yıldızının büyük ailemize katılmasının mutluluğunu yaşıyorum. Futbolu ve karakteriyle çok takdir ettiğim değerli milli futbolcumuzun taraftarlarımızı çok mutlu edeceğinden şüphem yok. Birlikte nice başarılar diliyorum. Ailemize hoş geldin Doğukan. Başta değerli dostum Ali Şafak Öztürk olmak üzere Antalyaspor başkanı Aziz Çetin ve yönetimine çok teşekkür ediyorum."

3 GOL, 7 ASİST

Nuri Şahin'li Antalyaspor'da performansıyla adından söz ettiren başarılı kanat oyuncusu, 2021/22'de 32 Süper Lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa finali olmak üzere 36 maça çıktı. Genç oyuncu toplamda 2 bin 519 dakika sahada kalırken 3 kez gol sevinci yaşadı, 7 kez de arkadaşlarına gol pası verdi. 

Haberin Devamı

Yazarlar