Adana Demirspor Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan saha ortasında transfer flörtü!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan saha ortasında transfer flörtü!

05.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, rakibi Cluj’un stoperi Arlind Ajeti’ye, “Bize gelmek ister misin?” diye sordu. Saha ortasında Arnavut oyuncuyu kutlayan Sancak, “Teklif yapar mıyız? Bakalım” diye konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan saha ortasında transfer flörtü

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turundaki ikinci maçın ardından sahaya inen Başkan Sancak, rakibin stoperi Arlind Ajeti ile özel olarak ilgilendi. Bir süre Ajeti ile sohbet eden Adana Demirspor Başkanı, daha sonra danışmanı Gökhan Göktürk’e Ajeti’yi Adana Demirspor’da görmek istediğini anlattı. 

Haberin Devamı

Arnavut futbolcuya sarılan ve futbolundan dolayı tebrik eden Murat Sancak, “Arlind Ajeti’ye, ‘Bize gelmek ister misin?’ dedim, sonra Gökhan’ı çağırıp ‘takibe al’ dedim. Oyuncu güldü. Teklif yapar mıyız? Bakalım” ifadesini kullandı.

İsviçre’de FC Basel alt yapısında yetişen, alt yaş gruplarında İsviçre Milli Takımı’nda yer aldıktan sonra Arnavutluk Milli Takımı’nı tercih eden Ajeti, önceki sezon Italya Seri C takımı Pordenone’de görev yaptıktan sonra, bu dönem bedelsiz olarak Cluj’a transfer olmuştu.

Romanya Ligi’nde iki karşılaşmada da 90 dakika sahada kalan Arnavut oyuncu, Adana Demirspor ile oynanan ilk karşılaşmada 71 dakika oynamış, rövanşta ise maçın tamamında forma giymişti.

"DAHA BİR ŞEY BAŞARMADIK"

Haberin Devamı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, CFR Cluj karşısında buldukları ikinci golün çalışılmış bir pozisyon olduğunu dile getirdi. Taraftarın muazzam olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, “Otobüsle stada gelirken bizi karşıladılar. Orada yaşadığımız duygular, 12. adam hissiyatını verdi. Maçta da bu şekilde olduğunu gördük. Muazzam bir atmosferdi. Gelecekte hem onlar bizden, hem de biz onlardan çok güzel şeyler göreceğiz. Şu ana kadar herhangi bir şey başarmadık. Daha yolun başındayız. Önümüzdeki rakipleri iyi analiz ederek, hazırlıklarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.