Adana Demirspor Adana Demirspor - Konyaspor maçında Cumhuriyet Bayramı coşkusu! 100'üncü yıla özel koreografi

Adana Demirspor - Konyaspor maçında Cumhuriyet Bayramı coşkusu! 100'üncü yıla özel koreografi

28.10.2023 - 22:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Adana Demirspor ile Konyaspor arasındaki maçta Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Ev sahibi takım taraftarları, tribünlerde müthiş bir görsel şölene imza attı.

Adana Demirspor - Konyaspor maçında Cumhuriyet Bayramı coşkusu 100üncü yıla özel koreografi

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçta taraftarlar Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tribünlere taşıdı.

Haberin Devamı

Müsabakada oyuncular ve hakem triosu sahaya çıktığı anda Adana Demirspor tribünlerinde Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına ilişkin muhteşem pankartlar tribünlerde yer aldı. Tribünde dev bir "Cumhuriyet şerefli mevcudiyet" pankartı açıldı.

19.00'da başlayan maçın 23'üncü dakikasında ise unutulmaz bir koreografi organize edildi. Adana Demirsporlu taraftarlar, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak gazete dağıtan bir çocuğu resmetti. Koreografide 'Cumhuriyet ilan edildi' mesajı yer aldı. Bu sırada maçın hakemi oyuncuların, taraftarların ve izleyicilerin koreografiye odaklanmaları için su molası verdi.

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcularından Yusuf Erdoğan karşılaşmanın ardından tüm stadyumu Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı bir bayrakla turladı. Tecrübeli futbolcunun bu hamlesi tribünlerden alkış topladı.

Haberin Devamı

Yazarlar