Adana Demirspor Adana Demirspor'a Onyekuru piyangosu! Kluivert'tan izin çıktı

Adana Demirspor'a Onyekuru piyangosu! Kluivert'tan izin çıktı

08.08.2023 - 09:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılması beklenen Henry Onyekuru için Adana ekibine ciddi bir teklif geldi. İşte detaylar...

Adana Demirspora Onyekuru piyangosu Kluiverttan izin çıktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tur atlayan Adana Demirspor’a Henry Onyekuru piyangosu var. Adana Demirspor’un yıldızını kadrosuna dahil etmek isteyen Al Fahya’nın resmi transfer teklifini sunduğu ve bunun da Güney ekibi tarafından kabul edildiği ifade edildi.

Haberin Devamı

TEKLİF GELDİ

Adana Demirspor’da takımdan ayrılması beklenen Henry Onyekuru konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler’in yıldızına Arap yarımadasından 5 milyon Euro’luk teklif geldi.

Şimşekler, geçtiğimiz sezon kadroda kiralık olarak yer alan isimlerden Jovan Manev, Cherif Ndiaye ve Henry Onyekuru’nun bonservisini almıştı. Mavi Şimşekler, Henry Onyekuru için Olympiakos’a 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödemişti.

KLUIVERT DA İZİN VERDİ

Patrick Kluivert’ın kadroda düşünmediği Sedat Şahintürk, Gulbrandsen, Simon Deli ve Gökhan İnler’la yol ayrımına giden Demirspor’da Başkan Murat Sancak Onyekuru ile ilgili Cluj ile oynadıkları ilk maçın ardından, “Onyekuru büyük bir ihtimalle bizimle olmayacak. Teklif var ve değerlendireceğiz” demişti. Nitekim değerlendirildi. Adana Demirspor, Onyekuru’yu 5 milyon Euro karşılığında sattı.

Haberin Devamı