Adana Demirspor Adana Demirspor'da Balotelli pişmanlığı! Sancak'tan Suarez ve Cavani açıklaması

Adana Demirspor'da Balotelli pişmanlığı! Sancak'tan Suarez ve Cavani açıklaması

15.09.2022 - 14:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in flaş ekibi Adana Demirspor'un Başkanı geride kalan transfer dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Demirsporda Balotelli pişmanlığı Sancaktan Suarez ve Cavani açıklaması

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u son dakika golüyle 3-2 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Kevin Rodrigues, 55. dakikada Badou Ndiaye ile 90+4. dakikada Samet Akaydın kaydetti. Karadeniz temsilcisinin golleri ise 36. dakikada penaltıdan Anastasios Bakasetas ve 84. dakikada Umut Bozok'tan geldi. Adana temsilcisi bu galibiyetle puanını 13'e yükseltirken haftayı 4. sırada noktaladı.

Haberin Devamı

Adana Demirsporda Balotelli pişmanlığı Sancaktan Suarez ve Cavani açıklaması

ÖNEMLİ YILDIZLAR KADROYA DAHİL EDİLDİ

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Adana ekibi, Artem Dzyuba, Yaroslav Rakitsky, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Fredrik Gulbrandsen ve Kevin Rodrigues gibi önemli yıldızları renklerine kattı. Adana ekibinin yollarını ayırdığı isimler ise şöyle: Tayyip Talha Sanuç, Mario Balotelli, Sinan Kurt, Khadim Rassoul, Aias Aosman.

BALOTELLI, SION MACERASINA YELKEN AÇTI

Geçen sezonun flaş golcüsü Mario Balotelli, İsviçre temsilcisi Sion'a transfer oldu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 2 milyon 620 bin euro bonservis bedeliyle transferin gerçekleştiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Adana Demirsporda Balotelli pişmanlığı Sancaktan Suarez ve Cavani açıklaması

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geride kalan yaz transfer dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Adana'da bir otelde düzenlenen sohbet toplantısına Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu ve Sportif Direktör Gökhan Göktürk de katıldı.

'YAN HAKEMİN UYARISI İLE O KARARI VERDİ'

Sancak, Trabzonspor maçını değerlendirerek, "Güzel bir maçtı. Belhanda’nın pozisyonunda orta hakemin hatası yok gibi gözüküyor. Yan hakemin uyarısı ile verdi, o da keşke pozisyonu bekleseydi, VAR'dan dönebilirdi" şeklinde konuştu. 

'BALOTELLI ERKEN GİTSEYDİ SUAREZ'İ GETİRECEKTİK'

Bolotelli'nin ayrılış süreciyle alakalı ise Başkan Sancak şöyle konuştu: "Mario erken gitseydi; Suarez, Hulk, Cavanni ve Pato ile görüşmelerimiz oldu. Mario geç gidince gerçekleştiremedik. Mario bu, her gün bir haberi çıkıyor. Onu Sion'da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, kahrını çekecek Gökhan Göktürk yok. Orada çok sorun yaşayacağını düşünüyorum. Kadromuzda iyi şu anda. Güzel oynayan takımlardan birisiyiz. Hedefimiz ilk 5. Her şey nasip. Allah nasip ederse Avrupa’ya da gideriz. Kadın voleybol ile işbirliği yaptık. Adana İdman Yurdu da Adana Demirspor olacak yakında." 

Haberin Devamı