Adana Demirspor Adana Demirspor'da Slaven Bilic sesleri

Adana Demirspor'da Slaven Bilic sesleri

25.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Adana Demirspor, Montella’nın vedasının ardından hoca arayışlarına nokta koymaya hazırlanıyor. Slaven Bilic ile yapılan görüşmede tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Adana Demirsporda Slaven Bilic sesleri

Adana Demirspor’da Vincenzo Montella ile yollar ayrılırken yeni teknik adam için somut adımlar atılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nın yanında UEFA Konferans Ligi’nde de mücadele edecek olan Mavi Şimşekler, tecrübeli teknik adam Slaven Bilic ile bir görüşme gerçekleştirirken tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Ufak tefek pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi imzaların atılacağı bildirildi.

Hırvat basınına konuşan tecrübeli teknik adamın açıklamaları da bu anlaşmayı doğrular nitelikteydi. Bilic, “Bosna Hersek Milli Takımı mı? Hayır. Beni kimse aramadı. Zaten kabul etmem. Çünkü başka planlarım var” ifadelerini kullandı. Bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran Bilic, son olarak Watford’da görev yaptı. Hırvat teknik adam Eylül 2022’den beri ise takım çalıştırmıyor.

Haberin Devamı

Hoca dışında da transfer çalışmalarına başlayan Adana Demirspor’da forvet bölgesi için yıldız bir isim gündeme geldi. Mavi-lacivertlilerin Cedric Bakambu için nabız yokladığı öğrenildi. Son olarak Yunanistan ekibi Olympiakos’ta forma giyen ve 40 maçta 18 gol, 3 asistle başarılı bir sezon geçiren tecrübeli golcünün transferi ise çok kolay değil. Çünkü Bakambu’yu Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’ın da istediği ortaya çıktı. Buna rağmen transfer için Adana Demirspor’un tüm şartlarını zorlayacağı ifade edildi.