1.Lig Adanaspor, Kartal'a bileniyor

Adanaspor, Kartal'a bileniyor

06.12.2012 - 15:47 | Son Güncellenme:

Adanaspor, Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Adanaspor, Kartala bileniyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Kartalspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Adanaspor’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumartesi günü Kartalspor ile sahasında mücadele edecek olan turuncu-beyazlı ekip, Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalıştı.

Eriş, futbolcularıyla toplantı yaparak, rehavet uyarısında bulundu. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Takımın sahada gösterdiği mücadelenin kendisini memnun ettiğini belirten Eriş, ”Kayseri Erciyes deplasmanında önemli bir 3 puan aldık. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bugüne kadar asla hakem kararları arkasına sığınmadım. Ancak verdikleri kararı iyi düşünmeleri gerekir. Önümüzde çok zor bir Kartalspor maçı var. Rakibimiz sahada kazanma adına her şeyi yapacaktır. Seyircimizin de desteğiyle kazanan taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Torku Konyaspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Talha Mayhoş’un yanı sıra, A2 maçında burnu kırılan Ferhat’ın da Cumartesi günü forma giyemeyeceği açıklandı.

Adanaspor–Kartalspor maçının bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre kapalı üst tribün 20 lira, kapalı alt tribün 15 lira, maraton 10 lira, kale arkası da 5 liradan satışa sunulacak. Maç günü biletlerin satışı 14.00’da, seyirci girişi 16.30’da başlayacak.

Bu arada Adanaspor Genel Menajeri Murat Daldık’ın Medline Hastanesi’nde başarılı bir operasyonla fıtık ameliyatı olduğu da bildirildi.

Yazarlar