1.Lig Adil Gevrek: '31 Mayıs tarihinde hiçbir borcumuz kalmayacak'

Adil Gevrek: '31 Mayıs tarihinde hiçbir borcumuz kalmayacak'

20.04.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüplerinin gelecek sezona borçsuz ve Süper Lig hedefiyle gireceğini bildirdi.

Adil Gevrek: 31 Mayıs tarihinde hiçbir borcumuz kalmayacak

Gevrek, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon ekonomik anlamda başarılı bir dönem geçirip ligde kalıcı olabilmeyi hedeflediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Ligin bitimine az bir süre kala 40 puan toplayarak küme düşme mücadelesinin çok üzerinde olmalarının kendileri için ciddi bir başarı olduğunu aktaran Gevrek, bu başarının en büyük mimarı olan futbolculara, teknik heyete, yönetim kuruluna ve desteklerini eksik etmeyen taraftarlara teşekkür etti.

Gevrek, mali planlamada cari açık olarak gördükleri miktarın kapatılması için İstanbul'da dayanışma gecesi düzenlediklerini hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu gece de 2 milyon 770 bin lira gibi ciddi bir maddi taahhüt yapılarak son derece başarılı geçmiştir. Bu bağışların bir kısmı gelmiş olmakla beraber ciddi ve büyük bir kısmı ise yaptığımız görüşmeler neticesinde önümüzdeki günlerde kulübümüze ulaşacağı bilinmektedir. Geceyle alakalı gelen paraların üzerine yönetim kurulumuzun da maddi katkılarıyla peyderpey futbolcularımıza ve teknik heyetimize ödemeler yapılmaktadır, önümüzdeki günlerde de yapılmaya devam edecektir."

Haberin Devamı

Futbolcu ve teknik heyetle, her kulüpte olduğu gibi, maddi konular, ödemelerin hangi tarihlerde ve ne şekilde yapılacağıyla alakalı toplantılar yapıldığını vurgulayan Gevrek, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz hafta içi de bu toplantılar yapılmış olup futbolcularımız bilgilendirilmiştir. Bu sadece Yeni Malatyaspor Kulübünde yapılan bir durum değil, Türkiye'de bütün kulüplerde yapılan rutin ve olağan toplantılardır. Bu durumun kamuoyunda art niyetli bir şekilde, özellikle futbolcularımıza karşı art niyetli bir şekilde yargılama ve bilgi kirliliğine neden olması bizleri çok üzmektedir. Şehrimizin tek profesyonel futbol takımıyla alakalı yapılan açıklama ve haberlere dikkat edilmesini, bu haber ve açıklamaların sezonun bitimine 4 hafta kala kulübümüze zarardan başka bir şey vermeyeceğinin bilinmesini istiyoruz. Gecede vaat edilen bağışların tam anlamıyla gerçekleşmesiyle yönetim kurulumuzun da vermiş olduğu katkılarla Yeni Malatyaspor Kulübünün 31 Mayıs tarihinde hiçbir borcu kalmayacağını ve kulübün önümüzdeki sezona borçsuz ve Süper Lig hedefiyle gireceğini çok rahat şekilde belirtmek istiyorum."

Yazarlar