Trabzonspor Akçay, Hacıosmanoğlu ile görüşecek

Akçay, Hacıosmanoğlu ile görüşecek

10.02.2014 - 11:46 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından yönetim kuruluna görevi bırakabileceğini iletti.

Akçay, Hacıosmanoğlu ile görüşecek

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olan Trabzonspor içeriden yıkıldı. Bu sezon iç saha performansıyla dikkatleri üzerine çeken Karadeniz ekibinin, kendi evindeki yenilmezlik serisi 357 gün sonra sona erdi. Bordo-mavililer 637 gün sonra ise kendi evinde oynadığı bir maçta kalesinde 4 gol birden gördü. 28 Nisan 2012'de şampiyonluk grubu play-off maçında bordo-mavililer Galatasaray'a 4-2 mağlup olmuştu.
Akhisar Belediyespor karşısında oynanan futbol ve alınan sonuç sonrası çileden çıkan taraftarların istifa istekleri üzerine, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetim kuruluna görevi bırakabileceğini iletti. Yönetim kurulundan ise Akçay’ın bu mesajına net bir yanıt gelmedi. Dün akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen başkan Hacıosmanoğlu ve Akçay, bordo-mavili futbolcu Olcan'ın babasının rahatsızlanması ve hastaneye kaldırılması sonrası görüşmelerini yarıda keserek, hastaneye gitmişlerdi. Bugün tekrar bir araya gelmesi beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Akçay'ın yapacakları görüşmede nasıl bir sonuç ortaya çıkacağı ise merak konusu. Yönetimin görüşmede alınacak olan kararları Kardemir Karabükspor ve Juventus maçları sonrasına bırakmayı planladığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR, TRABZONSPOR’UN BELALISI OLDU
Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'un belalısı oldu. Trabzonspor'daki bir önceki yönetim kurulu, Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 1-0 kaybedilen maç sonrası istifa kararı almıştı. Söz konusu maçın ardından bir grup taraftarın dönemin başkanı Sadri Şener'e yönelik sözlü eylemde bulunmasının ardından, Şener istifa kararı almıştı. Bir benzer tablo da yine Akhisar Belediyespor’a karşı 4-2 kaybedilen maç sonrası yaşandı. Henüz resmi olarak bir istifa söz konusu olmasa da taraftarların beklentisi bu yönde olurken, Hacıosmanoğlu ve Akçay arasında yapılacak olan görüşme sonrası durum netlik kazanacak.

JUVENTUS AKILLARI KARIŞTIRDI

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu’nda İtalyan temsilcisi Juventus'la eşleşmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları elde edememeye başladı. Bordo-mavili ekip güçlü rakibini aklından çıkaramıyor. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi’ndeki performansını ise Spor Toto Süper Lig’e yansıtamadı. Avrupa'da farklı bir görüntü sergileyen Karadeniz ekibi, İtalyan devi Juventus'la eşleşmesinin ardından rakibine odaklandı. Futbolcuların, sürekli olarak yaptıkları açıklamalarda Juventus'a vurgu yapmaları, akıllarının bir köşesinde bu maça odaklandıkları yönünde yorumlar yapılmasına neden oldu. Bordo-mavililer Juventus eşleşmesinin ardından sadece Medical Park Antalyaspor'u sahasında 2-1 mağlup edebildi.

Haberin Devamı

TESİSLERİN KAPISI KAPANDI
Trabzonspor'da, Akhisar Belediyespor mağlubiyeti üzerine yaşanan olağanüstü ortam ve sıcak saatler nedeniyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kapıları kapandı. Kulüpten medya mensuplarına gönderilen mesajda bugün gerçekleştirilecek olan antrenmanın basına ve taraftarlara kapalı olacağı bildirildi. Bu tavır Akçay ve Hacıosmanoğlu’nun yapacağı görüşmenin önemi düşünüldüğünde, hareketli saatlerde kulüpte medya mensuplarının olmamasının düşünüldüğü şeklinde yorumlandı.